Két szék közül pad alól fel lehet állni?
Pár hete megbeszéltem valakivel egy találkozót (1.számú),amolyan ismerkedős est lett volna,de röviddel a találkozónk előtt (2 perc) lemondtam egy másik fiú miatt(2.számú)...Ráadásul azt hazudtam az első számúnak,hogy a barátnőm szakított a pasijával,vigasztalnom kell...
A 2. számúval beültem egy szórakozóhelyre,a pultnál rendeltünk,mikor hallom,hogy nyílik az ajtó,és látom,hogy belép az 1.számú...
Összeszedtem a gondolataimat,elé álltam,elnézést kértem stb...Ő meg csak vigyorgott,és annyit mondott rá,hogy nem ismerjük egymást olyan régóta,hogy hazudozzak...
Nagyon megbántam az egészet,ezért várva,hogy lecsillapodnak az indulatok,3 nap múlva írtam neki egy üzenetet,amire válaszolt is...pár üzenet után szerettem volna tőle kérni egy másik lehetőséget,arra nem írt vissza!
Karácsonykor írt üdvözletet,én pedig rákérdeztem,hogy nem lenne e kedve velem szilveszterkor koccintani. Másnap,vagy harmadnak írt rá vissza,hogy van kedve,mindenképpen bejön a munkahelyemre. Így is történt,de én később érkeztem,ezért elkerültök egymást,utána pedig lemerült a telefonja....állítólag...
4 napja sikerült kikönyörögnöm,hogy látogasson meg újból,részemről nagyon kellemesen elbeszélgettünk,de azóta nem jelentkezik...
Szerintetek felejtős?Hagyjam,vagy írjak neki?
Ja,,hozzá tenném,hogy oroszlán jegyű...
Látod, pont ez a baj, csak azt szűröd le a dolgokból ami jól esik, és nem azt amit kellene.
Azt írod, hogy nagyon tanulságos volt ez, de nem változtatsz semmi jelentőségteljeset. Szal az én szememben ez az egész kérdez-felelek ami itt a topicban történt felesleges volt. Mert a lényeg nem jutott el hozzád, de ahogy írtad nem is érdekel.
"(1.számú),amolyan ismerkedős est lett volna,de röviddel a találkozónk előtt (2 perc) lemondtam egy másik fiú miatt(2.számú)...Ráadásul azt hazudtam az első számúnak,hogy a barátnőm szakított a pasijával,vigasztalnom kell..."
Ja, amúgy tényleg nem szoktál hazudni. Hmmm. Hmmm. Persze mondhatod, hogy ez kivételes eset volt, de aki zsigerből ilyen megoldást választ az valszeg máshol is ilyen megoldást választ. Én annó 16 évesen eldöntöttem, hogy nem fogok hazudni, bármennyire is szar legyen nekem a következmény és ezt 27 évesen is tartom és fogom tartani. Ezt hívják a tettek utáni felelősségvállalásnak. Egyenesnek lenni nem szokás vagy adottság, hanem döntés.
Mindegy végülis, nem veled fogom megváltani a világot, mindenesetre azt azért javasolnám, hogy kicsit gondolkozz el az élet dolgain a jövőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!