Két szék közül pad alól fel lehet állni?
Pár hete megbeszéltem valakivel egy találkozót (1.számú),amolyan ismerkedős est lett volna,de röviddel a találkozónk előtt (2 perc) lemondtam egy másik fiú miatt(2.számú)...Ráadásul azt hazudtam az első számúnak,hogy a barátnőm szakított a pasijával,vigasztalnom kell...
A 2. számúval beültem egy szórakozóhelyre,a pultnál rendeltünk,mikor hallom,hogy nyílik az ajtó,és látom,hogy belép az 1.számú...
Összeszedtem a gondolataimat,elé álltam,elnézést kértem stb...Ő meg csak vigyorgott,és annyit mondott rá,hogy nem ismerjük egymást olyan régóta,hogy hazudozzak...
Nagyon megbántam az egészet,ezért várva,hogy lecsillapodnak az indulatok,3 nap múlva írtam neki egy üzenetet,amire válaszolt is...pár üzenet után szerettem volna tőle kérni egy másik lehetőséget,arra nem írt vissza!
Karácsonykor írt üdvözletet,én pedig rákérdeztem,hogy nem lenne e kedve velem szilveszterkor koccintani. Másnap,vagy harmadnak írt rá vissza,hogy van kedve,mindenképpen bejön a munkahelyemre. Így is történt,de én később érkeztem,ezért elkerültök egymást,utána pedig lemerült a telefonja....állítólag...
4 napja sikerült kikönyörögnöm,hogy látogasson meg újból,részemről nagyon kellemesen elbeszélgettünk,de azóta nem jelentkezik...
Szerintetek felejtős?Hagyjam,vagy írjak neki?
Ja,,hozzá tenném,hogy oroszlán jegyű...
Ilyen kérdések olvasgatásakor egyre jobban megrendül a bizalmam a nőkben.
Szomszéd cégnél pl egy csaj csalta meg a párját akivel 2 gyerekük volt. Az is össze vissza hazudozott, meg játszadozott. Pfff...
Kb az összes csaj akit ismertem vagy játszadozott, vagy megcsalta a párját. Egyre kevesebb olyan nővel találkozok, akiről előbb vagy utóbb nincsen hányhatnékom, mert mind megcsalta a párját.
Elnézést, a kérdésre nem is válaszoltam.
Szóval a variálgatásoddal illetve a körülmények 'szerencsétlen' alakulásával szerintem teljesen elástad magad nála, bármilyen további próbálkozás szerintem csak neked árthat.
Lépj tovább, hagyj békét a pasinak. Szerintem így lesz a legjobb mindkettőtöknek. Ami miatt próbálkozol szerintem az az egód. Nyeld be és mint mondtam, lépj tovább.
Köszönöm szépen a válaszokat (szerintem magára ismer akinek szól...),valóban hagynom kell...Ebből most nagyon sokat tanultam...Többet biztos nem teszek ilyet...
További szép napot!
Hát, ebből a sztoriból ha ezt szűrted le akkor az eléggé szomorú.
Talán több reménye lenne az emberiségnek, ha azt szűrted volna le, hogy nem hazudozunk(ez nagyon fontos), leülsz egy kicsit és kitalálod a jövőben mit is szertnél, illetve, hogy nem szivatsz nem is egy, de két embert, mert ugye a srác akit otthagytál ezért a másik srácért (aki miatt lemondtad az eredeti randit) arról kevés szó esett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!