Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Két szék közül a földre fogok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két szék közül a földre fogok esni?

Figyelt kérdés
Lassan 2 éve vagyunk együtt a barátommal. Ő nagyon szeret, és én is szeretem, de nagyon sokszor idegesít, megfojt, és úgy érzem, hogy már nem bírom. Ő az első barátom. Ugyanakkor itt egy másik srác is, akire folyton gondolok, de megbízhatatlan, nagy nőcsábász, mostanában azonban kezd megváltozni. Régóta kerülgetjük egymást és fűz, de eddig mindig kihátráltam a dologból a barátom miatt, most azonban a másik srác burkoltan tudatta, hogy ha szakítok a barátommal, megpróbálhatnánk együtt. Szinte csak rá tudok gondolni, és jól esne már egy "lazább, szabadabb" életforma, mert fiatal vagyok és szeretnék bulizni, stb. Ugyanakkor nem tudom mit tegyek, a barátom biztonságot jelent (megszokás?), és tudom, hogy nagyon szeret. Ha szakítanék vele, összetörném. A másik srác azt mondja, most jött el az ideje annak, hogy megállapodjon egy komolyabb barátnő mellett, de látja, hogy nem fogok szakítani a barátommal, akivel mellesleg meg vannak számlálva a napjaink, ugyanis kb. egy év múlva más városba megyek tanulni (ahol a másik srác is él), és akkor majd beszélhetünk, de nem vagyok biztos benne, hogy ez így is lesz. Nem tudom, mit tegyek. Vessek véget egy 2 éves kapcsolatnak és tegyem, amit jelenleg a szívem diktál, vagy erőltessem meg magam és próbáljam kiverni a másikat a fejemből és maradjak a barátommal? Félek, hogy 2 szék közül a földre fogok esni.
2012. dec. 24. 22:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Oda. Magatoknak csináljátok a bajt...
2012. dec. 24. 22:14
 2/6 anonim ***** válasza:
azon gondolkozz el, milyen lenne a mosatni barátod nélkül. hiányozna? ha igen, mennyire? annak sincs értelme, hogy egy szar kapcsolatban te legyél az áldozati bárány.
2012. dec. 24. 22:15
 3/6 anonim ***** válasza:
ha fiatal vagy és élni akarsz, akkor mire vársz? ha ezzel a sráccal nem is, másikkal biztos megleszel majd.. nyilván nem életed első kapcsolatával fogod leélni az életed. már régen rossz, ha gondolsz rá, hogy ott hagyd valaki más miatt, így csak idő kérdése, hogy meg is tedd. és igen, nehéz lesz és fájni fog, de erről szól az élet. valamit valamiért...
2012. dec. 24. 22:17
 4/6 anonim ***** válasza:

Elmondtad a srácnak, hogy csak rá tudsz gondolni?

Egyébként nem érdemes az előzővel maradni, te magad mondtad, hogy miért. Ráadásul, ha vele is maradnál mindig ott motoszkálna a fejedben a másik. Fiatal vagy még, eshetsz 2 szék közé is. Egy kapcsolat fiatal korban inkább boldog legyen, mint biztos.

2012. dec. 24. 22:22
 5/6 A kérdező kommentje:
A másik srácot izgalmasnak találom, ugyanakkor megbízhatatlan, most kitalálta, hogy komoly barátnőt szerette, ezelőtt évekig pedig minden nap más lányt vitt haza. 18 éves vagyok, "ilyennel" még nem volt dolgom, és egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy mit kéne tennem. A barátom borzasztóan szeret, egyszer ugyan már szakítani akartam vele (nem emiatt), de akkor visszatáncoltam, mert hiányzott.
2012. dec. 24. 22:27
 6/6 anonim ***** válasza:

Szakíts a barátoddal, és próbáld meg a sráccal, ha így szeretnéd, erre vágysz :)

DE

1. ha ennyire szereted a barátod, nem hiszem hogy megérdemli, pláne úgy, hogy rengeteg csaj siránkozik hogy nincs egy pasi aki mellette maradna, szereti nem csalja meg. te kifogtál egy ilyet és most elakarod dobni..

2.attól hogy a másik "csajozós" azt mondja hogy komoly kapcsolatot akar...hm... elhiszed neki? szerintem nem minden lánynak ezt mondja? ha eddig ezt csinálta, miért pont melletted fogja abbahagyni a csajozást? zavarni fog téged, a sok csaj körülötte, a flörtök stb. úgy átfog baszni, hogy a szemed kettéáll

És amikor ott álsz magányosan, kidobva mint egy darab szemét, akkor gondolkozhatsz hogy megérte -e.

2012. dec. 24. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!