Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez fair vagy nem?
Figyelt kérdés
Van egy lány, akit fűzögettem, tetszik, nagyon szimpatikus, de egyelőre semmi komoly, csak flörtöltünk, még csók sem volt. Nem is vagyok biztos, hogy kell ő nekem, de nem is jutott el olyan szintre a dolog, hogy ez kérdés legyen (szerintem). Abban maradtunk, hogy tanítom angolul és tegnap délután elhívott egy parkba, ahol a barátnőjével üldögéltek, hogy beszéljük meg a részleteket. Azt hittem, hogy a barátnő majd programra hivatkozva lelép, de nem így történt. Sőt. Kiderült, hogy a barátnővel is ismerjük egymást régről máshonnan, és azt sem tudtam addig, hogy a két lány is jó barátnő. Szóval a jó kis meglepetésből ocsúdva engem a barátnő érdekelne és ha lehet, vele próbálkoznék, de nem tudom, hogy ez korrekt-e az első lánnyal szemben. Vagy hagyjam mindettőt, hátha az első meg velem van így? A barátnő sajnos nagyon-nagyon bejön és jöttek azok a bizonyos jelek is tőle... Ha bepróbálkozom nála, tuti, hogy elindul a rádióadás a két lány között...2013. máj. 20. 17:22
2/4 anonim válasza:
Ez így sehogy se fair.. ha te összejössz azzal aki neked tetszik akkor a másik lánynak lesz szar..ha összejössz azzal a másik lánnyal akkor annak lesz szar aki neked tetszik. HA! tetszel mind a kettőnek.
3/4 anonim válasza:
Egyrészt nem fair, másrészt az írásod alapján nem egy jellembajnok egyik nő sem,de te sem, úgy hogy szerintem mind a kettejüket megfogod dönteni, felesleges erről bármit is irni. Ezt boritékolom.
4/4 A kérdező kommentje:
Dehogy akarom mindkettőt megdönteni, nem kell nekem a probléma. Nem cserélem szexre a békességet és a nyugalmat, fontosabbak nekem az utóbbiak. Pár hónapja egyedül vagyok és túlzás lenne azt állítani, hogy barátnőt keresek magamnak minden áron, de azért nem utasítanék már vissza egy jó alkalmat. Az első lánnyal ezért is haboztam, mert nem voltam biztos, hogy jó ötlet-e, nem 100%. A második az lenne, és itt lenne a jó alkalom, de mindig ilyen csavarok szólnak be.
Ki vagy te egyébként hogy három ismeretlen embert egy írás alapján megítélj? Ébresztő!!!
2013. máj. 20. 17:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!