Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Létezik, hogy ennyire félős...

Létezik, hogy ennyire félős legyen egy fiú?

Figyelt kérdés

Nyolcadikos vagyok, és nagyon tetszik egy fiú. A héten minden egyes nap rámírt Facebookon és négy öt órát dumálunk, viszont hétfő előtt soha nem beszéltünk, csak lat asból ismert így nem is köszönt, hétfőn irt ram először mert kiírtam h segítsen valaki a felvételilapok miatt. Ma szembejott a folyosón, a barátaival volt, ram nézett majd gyorsan elnezett mintha nem vett volna észre. Miért? Annyit tudok h neg soha nem volt barátnője. Fél a lányoktól élőben? Vagy csak enm akart a barátai között mert akkor magyarázkodni kene?

15/L

2014. jan. 15. 23:48
 1/9 anonim ***** válasza:
szerintem fél is meg magyarázkodn se szeretne
2014. jan. 15. 23:49
 2/9 anonim ***** válasza:
48%
ennyi idősen a legtöbb fiú az még :D
2014. jan. 15. 23:49
 3/9 anonim ***** válasza:
Hogy-hogy ennyire félős legyen egy fiú? A legtöbb ember félős ennyi idősen (sőt aki nem tapasztalt az idősebben is). Nincs különbség a nemek között.
2014. jan. 15. 23:54
 4/9 anonim ***** válasza:
szerintebm nagyon gaz. igazi modern generacio, a virtualis terben jokat dumaltok, valosagban meg meg egy szot sem szoltatok egymashoz. nekem nem kellene ilyen pasi, az tuti! legalabb koszonni tudjon mar!
2014. jan. 15. 23:56
 5/9 anonim ***** válasza:
Zavarba jön,mert még idegen neki ez a helyzet.
2014. jan. 15. 23:57
 6/9 A kérdező kommentje:
Ő 16 éves amúgy
2014. jan. 16. 00:00
 7/9 A kérdező kommentje:
De amúgy az jó jel h zavarba jött?
2014. jan. 16. 00:01
 8/9 anonim válasza:
Szerintem meg csak dumalgatni akart egy csajjal, és annyira nem tetszel neki.. gondolj bele nem akarja hogy ha mások megtudnák.. :S
2014. jan. 16. 02:57
 9/9 anonim ***** válasza:
na látod még félősebb is van
2014. febr. 17. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!