Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Félős vagy csak egyszerüen...

Félős vagy csak egyszerüen ilyen ő? Létezik h ilyen halgatag legyen?

Figyelt kérdés
Az utcán találtam a cicám és azonnal megtetszett igy haza is hoztam(amit mellesleg nem bánok eggyáltalán),gondjaimba vettem és megadtam neki mindent amire csak szüksége lehet ...az elején nem figyeltem fel arra a tényre h nem nyávog de mostmár kérdéssé alakult bennem vajon miért nem nyávog?Kicsit hiányolom is h van cica de nincs nyávogás...egyedul csak akkor lehet valamiféle kis kényeskedő nyávogást tőlle hallani mikor kedvenc konzervjét teszem neki,másképp nem....
2010. máj. 7. 15:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Előfordulhat hogy Ő ilyen. Nekem volt egy cicám, 9 évig élt és ez alatt talán 3-szor ha hallottam nyávogni. Ha akart valamit egyszerűen rám nézett és csak kinyitotta a száját majd becsukta, mintha tátogott volna. Szerintem irtó aranyos.
2010. máj. 7. 16:02
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ...megnyugtat h nem lehet ő az egyedüli mert már lassan arra gondoltam h betegség miatt ....de ha már a te cicád is ilyen volt akkor nincs ok aggodalomra:).Én úgy szeretem őt ahogy van,nyávogással vagy anélkül az én cicám!
2010. máj. 7. 16:09
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg idombe tellett mig megtanitottam a macsekommal hogy rendesen nyavogjon...

Egyszeruen azert nem nyavog, mert az anyja nem tanitotta meg, hogy ugy nyavogjon, hogy az emberek is halljak. Szoval, nyavog o, csak te nem hallod meg. ^_^

2010. máj. 7. 16:20
 4/7 A kérdező kommentje:
És h tanitottad meg?vajon ez nallam is működhetne?
2010. máj. 7. 16:35
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
En kovetkezetesen nem figyeltem ra, mikor ugy nyavogott, hogy nem hallottam. Mondjuk, azota nyavog mint a olajozott fene, ha kell, ha nem. :P
2010. máj. 7. 17:20
 6/7 hell-ikon ***** válasza:
100%

Alapesetben a macskák nagyon ritkán nyávognak.

Mellettünk emberek mellett "szoknak rá" (már ha rászoknak) mert megtanulják, hogy ha valamit elakarnak érni nálunk, ahhoz szinte muszáj, hogy nyávogjanak.

Ez egy olyan macskánál nem feltűnő, amely születése óta emberek közt él, viszont egy olyannal, amelyik huzamosabb ideig az utcán él, vagy netán ott is született már igen.

2010. máj. 9. 13:06
 7/7 A kérdező kommentje:
Igy már érthető h nem nyávog... köszi a választ
2010. máj. 9. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!