Van egy kislány cicám, szeretnék neki fogamzás-gátlótablettát venni. Mennyi idős kortól lehet neki adni? Állatorvostól kell kérni, vagy egyszerűen a állatpatikában is lehet kapni?
Figyelt kérdés
2010. okt. 25. 17:40
1/9 anonim válasza:
8 hónaposan már lehet neki adni. Állatorvos írja fel. De miért nem ivartalanítod inkább? Hosszú távon olcsóbb, meg aztán a gyógyszer még/emlődaganatot okozhat szegény mirmikénél.
2/9 anonim válasza:
Inkább ivartalanítsd. Nem éri meg hetente 200Ft-ért tablettát venni mivel az 52 hét alatt(1év) 10400Ft ami annyi mintha ivartalanítanád a macskád, és amúgy is ezt a tablettát csak 1 évig szedheti a cica, és akkor utána mi lesz?
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a válaszokat. Igazatok van tényleg jobb lenne ivartalanítani a cicát. De nekem 3 lány cicám van és egyenlőre nem tudom mind a 3-mat ivartalaníttatni.Ezért gondoltam erre, hogy míg az egyiknél megcsináltatom az ivartalanítást, addig a másik cica szedje a bogyót.
2010. okt. 25. 17:55
4/9 anonim válasza:
Az úgy jó hogy mondjuk egy hónapban egy cica. Meg ugye nem ajánlatos sokáig szedniük mert csúnya kimenetelei lehetnek. Vagy ha tudod kérd meg az orvost hogy fizethess részletre.
5/9 anonim válasza:
Javítsatok ki, ha tévedek, de mi csak akkor adunk a cicusnak gyógyszert, ha rájön a tüzelés, hamar észrevenni. Abban a periódusban kap összesen 2-3 Ovarid tablettát (kis testű) és nem engedjük ki az udvarra.
6/9 A kérdező kommentje:
És nem tudjátok véletlenül, hogy mennyibe kerül egy ivartalanítás ? Ahol én lakom ott 15 ezret kérnek el, ezt picit sokkalom.
2010. okt. 25. 18:09
7/9 anonim válasza:
Ez valóban soknak tűnik. Mi ide járunk. Itt az árszabás is.
8/9 anonim válasza:
Most van megint a Zöld Zebránál ivartalanítási akció, nézd meg, hátha van hely a közeletekben:
Ha igen és szeretnél élni a lehetőséggel, akkor az adott rendelő kapcsolattartójánál jelentkezz először regisztrációra.
9/9 anonim válasza:
Nem sok a 15 ezer, ha úgy csinálják, ahogy kell, nem spórolva el semmit. Nekem 2,5 éve tavasszal az ismerős doki -tavalyi áron- 10 ezerért csinálta. Egészen addig csodálkoztam a fent belinkelt árakon (gyanúsan olcsónak tartva), amíg meg nem láttam, hogy amit ír, az csak a munkadíj, amihez jön a gyógyszer-költség még, megfejelve azzal, hogy az árlista eleve 2007-es..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!