Barátnőt castingolnék! A következőknek kell megfelelni! (? )
1. külső: nincs különösebb igény, csupán a tömegindexed: "normál" legyen.
2. ne legyél érzelmi tuskó, mint a nők 90%-a.
3. ne legyél érzelmileg zárt
4. legyen akaratod és önállóságod (na ez megint egy ritka dolog)
5. akarj nő lenni, és várd el az olyan dolgokat, amiket egy nő elvár (ne játszd hogy "nekem tökmind1".) /szeretet, törődés, megbecsülés, biztonságérzet stb./
+ ne tedd szét a lábad 2 hét után mert nem szexkapcsolatot keresek.
+ esetleg legyél nyitott a szexben :p
19/f - Budapest.
ez most komoly? :D
hát sok sikert, az életben nem fogsz ilyet találni
még ha van is, nem fog csöngetni hogy "lennék a barátnőd" :D
te nagyon el vagy szállva
az nem jut eszedbe hogy NEKED is kéne tenni valamit az ügy érdekében? :D nem csak kiírni ide a feltételeid és várni ölbe tett kézzel
én ilyen vagyok. (őszintén :D habár tudnám még sorolni a jó tulajdonságaimat és nyilván azok mellett vannak rosszak is.)
minden esetre ha szingli lennék SE ismerkednék így, ilyen oldalon, ilyen módon... szóval nálam esélyed sem lenne már csak az elképzelés miatt sem. az élet nem így működik.
2-es, ha találsz egy ilyet, annak nem kell pénz.
Ha esetleg olyat találsz aki pénzzel müködik, akkor az nem az akit én itt leírtam.
az ilyenek szted ezt a kérdést várták és azonnal repülnek hozzád?
am meg milyen már h "Barátnőt castingolnék" ?
inkább menj és nézd a való világot, az való neked
és mielőtt beszólnál h 1 r.ibanc vagyok közlöm veled h 21 éves férfiúval állsz szemben
Hú az 5.válaszoló hölgy , valami igen komoly leányzó lehet , csakúgy , mint a kérdező ! :D
Köszönjük , hogy megtiszteltetek minket !!
Időpont ma 21:59
Azért az vicces, hogy ezt elolvasod és még válaszolsz is.
Ezt úgy veszem hogy egy "21 éves homoszexuális" ír, de köszi, fiúkat nem keresek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!