Tudtok nekem olyan LEDes ventillátort (számítógépbe) mondani ami a következőknek előírásoknak felel meg?
Figyelt kérdés
-Nagyon halk
-Sok levegőt nyom
-120 mm
-Piros, fekete vezetékeket használ
-Lehetőleg piros legyen a led, de lehet kék is.
Tápegységembe cserélném ki és akkor valami jó kéne a régi hangos venti helyett. Új tápot nem igen szeretnék venni. :D
Köszi előre.
(3000 forintot nem igazán haladnám meg)
2013. szept. 26. 19:02
1/6 anonim válasza:
Írd be a keresőbe, hogy "quiet red led case fan"
2/6 A kérdező kommentje:
Van benne igazság :D köszi
2013. szept. 26. 20:27
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi bamboo!
A tápegységre csatlakoztatható azt jelenti, hogy nem kell kicserélnem a molexet táp csatira?
2013. szept. 28. 11:11
5/6 bamboochatheone válasza:
Én a helyedben beforrasztanám a ventit. AZ a legbiztosabb módszer, eddig mindig ezt csináltam. Sikerrel.:)
6/6 A kérdező kommentje:
Hát végülis ez lesz mert nem leszedhető a ventillátor szóval muszáj lesz elvágni a kábelt:D
2013. szept. 29. 10:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!