Szerintetek miért van ilyen nagy melle meg szép feneke a mai 12-14 éves lányoknak?
ez az első 2 válasz ki is vesézte a témát..
nekem a barátnőm 16 évesen sokkal érettebb, mint az akkori csajok , mikor én voltam 16..
de viszont van olyan o.társa aki vagy 2 mérettel kisebb meltartót hord, és majd szét durran a melle annyira szorítja neki, és igy tünik nagyobbnak..
Evolúció kedves barátom evolúció. :)
Egyszer feltettem a kérdést, hogy miért egyre magasabbak a férfiak és miért egyre alacsonyabbak a nők.
Haveromtól jött ugyanez a válasz mint amivel és is kezdtem soraimat, de még hozzátett, hogy a nők így egy idő múlva állva is tudnak majd sz*pni.
Kíváncsian várom a jövőt. :)
Szerintem nem érnek hamarabb, csak push up, smink, feszülős cuccok stb. Olyan cuccokat hordanak amikkel nőiesebbnek tűnnek. Többet adnak magukra.
20 éve nem így öltöztek a lányok. De még 10 éve se.
Az evolúciós változások meg nem pár év alatt történnek, hanem évszázadok alatt.
4-es butaságot írsz, az evolúció száz és ezer generáció alatt érzékelhető. Nem amiatt magasodott az európai átlag 10centit az elmúlt 100évben, hanem az orvostudomány fejlődése és a környezet változása miatt. Ennél magasbbak már nem sokkal leszünk, viszont még sokkal tovább fogunk élni.
A lányok a modern étkezési szokások miatt válnak fizikailag érettebbé, a smink, a nőiesebb ruhák erre még rásegít és a média pedig a pszichológiai hatást gyakorolja rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!