Sracok, ti is hamar elvesztitek az erdeklodeseteket a lanyokkal kapcsolatosan?
Figyelt kérdés
Lehetne módom becsajozni konnyuveru lanyokkal, de nem kenyerem ez. Unalmasak es egyszerűek, mint a vagodeszka. Akkor is elveszitem a motivaciot, ha egoista egy no es nem tartja fent a beszelgetes menetet. Itt is beleakadtam par ilye emberbe. Nem tudom mire varnak ezek. :-) Unalmas sosem vagyok--> tarsasag motorja... de unom, hogy flegma sok ember. Egyoldalú kommunikáció a halalom. Ez népbetegség manapság?2014. jan. 12. 12:40
11/18 A kérdező kommentje:
Mi bukott ki? :-) Vicc vagy. Nagyon ismerhetsz mindenkit. Arc nelkul ugatsz.
2014. jan. 12. 13:13
12/18 anonim válasza:
Sajnos ismerlek. Bárcsak az ellenkezőjét mondhatnám.
13/18 A kérdező kommentje:
Amig valakivel szemelyesen nem talalkozol rendszeresen, azt nem ismered.
2014. jan. 12. 13:23
14/18 anonim válasza:
Én is sok ilyennek találkoztam, de ellenkezőjéből is van bőven. Nem mindig van összhangban két ember, és ilyenkor egyik se hibás. Szépen el kell köszönni, le kell zárni a beszélgetést. Nem jó érzés persze... De menni kell tovább, hátha a következő. :) C'est la vie.
15/18 anonim válasza:
Jézusom így kell a nagy semmin összeveszni..:d
Mi az,hogy ilyenek a bakok?miért milyenek a bakok?
kérdező neked meg amúgy boldog szülinapot!:)
Én meg tegnap ünnepeltem a szülinapom.
Amúgy szerintem a társalgás kétoldalú dolog..lehet,hogy tényleg te nem hozol fel túl érdekes témákat és ezért felgma veled az,aki..
Vagy lehet,hogy tényleg csak rossz helyen keresgélsz.
16/18 anonim válasza:
bak pasiként válassz egy ikrek csajt..tudom tapasztalatból :P
Ők sosem unalmasak,örök rejtély,mindig van megfejtésre váró dolog a személyiségükben,minden érdekli őket,kíváncsiak és szeretnek meglepetéseket okozni..ők nem a buli pia cigi kondi pláza stb síkon mozognak csak.
17/18 A kérdező kommentje:
Ikrek baratnom volt mar, 1,5 evig. Tenyleg o volt a legjobb, de a legveszélyesebb is.
2014. jan. 12. 13:59
18/18 anonim válasza:
Az Oroszlán csajok a legjobbak, szerintem egy Bakot is simán elcsábítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!