Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek az álláspontja helytállóbb, egy nőé, hogy hogyan válasszon pasit, vagy egy férfié a nőkkel kapcsolatosan?
Hidd el sokkal jobb egyedül, mint ráébredni, hogy pl. eddig akárki akart veled járni, az mind csak az állandó szexért, de szeretni soha nem szerettek.
szerintem az sokkal nyomibb dolog, mintha egyedül vagy de megalázások nélkül, büszkén
A válaszíró 77%-ban hasznos válaszokat ad.
# 6/8 Időpont ma 00:11 Privát üzenet
6-ost egyértelműen nő írta..
Egy nőnek az a megalázó, ha csak a szexre kell.
Egy pasinak az, ha csak arra nem.
A válaszíró 77%-ban hasznos válaszokat ad
Ez a két válasz egy lánytól (kérdeztem) és egy fiútól jött. A válasz pedig egy ronda pasinak szólt, aki barátnőt szeretett volna magának, mert soha nem volt neki.
Nem értem mi a probléma. A lány is és a fiú is ugyan azt fogalmazta meg, csak a másik nemet is belerakva:
mindkét nemnek megalázó, ha csak kihasználják.
ha vkinek van tartása, megalázó számára. Mindegy, h férfi vagy nő.
A válaszokból is ez jött le.
Én örülnék ha egy nekem tetsző nő, csak kihasználni akarna testileg. Nem lennék az elrontója.
pont az ellenkezőjét írta a srác...
de jó h nálad van kapcsoló a szerelemre kérdező...
én abba szeretek bele, akibe beleszeretek
ennek nem az az előfeltétele h ő szeressen (előbb), hanem h olyan ember legyen legyen, akibe érdemes és bele is tudok szeretni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!