Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Sracok, ti is hamar elvesztite...

Sracok, ti is hamar elvesztitek az erdeklodeseteket a lanyokkal kapcsolatosan?

Figyelt kérdés
Lehetne módom becsajozni konnyuveru lanyokkal, de nem kenyerem ez. Unalmasak es egyszerűek, mint a vagodeszka. Akkor is elveszitem a motivaciot, ha egoista egy no es nem tartja fent a beszelgetes menetet. Itt is beleakadtam par ilye emberbe. Nem tudom mire varnak ezek. :-) Unalmas sosem vagyok--> tarsasag motorja... de unom, hogy flegma sok ember. Egyoldalú kommunikáció a halalom. Ez népbetegség manapság?
2014. jan. 12. 12:40
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Bak vagy? Azok ilyenek...
2014. jan. 12. 12:41
 2/18 A kérdező kommentje:
Jaja. Ma szulinapos vagyok.
2014. jan. 12. 12:43
 3/18 anonim ***** válasza:
Hey, hey! Akkor boldog szülinapot!
2014. jan. 12. 12:43
 4/18 anonim ***** válasza:
A "srácok"-ban genetikailag az van kódolva , hogy ne veszítsék el az érdeklődésüket a "lányokkal kapcsolatosan".Amúgy meg eléggé szeretsz általánosítani,nem lehet?
2014. jan. 12. 12:44
 5/18 anonim ***** válasza:

Ha nem érdekelnek a lányok, van egy másik nem... :D

Engem érdekelnek. Te vagy olyan szerencsétlen, hogy rossz helyen keresgélsz. Biztos van valami defekted, ha csak a könnyűvérűeket kapod meg. Amelyik meg flegma, egoista, egyoldalú veled, az nem jelenti azt, hogy az összeset el kell ítélni. Lehet, csak veled ilyenek. Meg a társaság motorja... olyan ellentétes vagy.

De sok sikert, öreg!

2014. jan. 12. 12:46
 6/18 A kérdező kommentje:
Igen, nagyon okos vagy...hiszen ismersz es atlatod az eletem...jezus. Noj fel ember. Aki kene, foglalt. Nincs eleg ertelmes szabad no errefel, aki nem tizeneves. Te biztosan csak ilyen nokkel talalkozol. Jo neked. :-)
2014. jan. 12. 12:50
 7/18 anonim ***** válasza:

Mit osztod a #5-öst? igaza van.

nem célzott arra, hogy ismeri az életed.

Defektes vagy, szerintem is.

2014. jan. 12. 12:58
 8/18 anonim ***** válasza:
igen.nekem mindig új kell.
2014. jan. 12. 13:00
 9/18 A kérdező kommentje:
Nem elegszem meg akarkivel. Ha ez defekt, akkr b aszd meg te retardalt.
2014. jan. 12. 13:04
 10/18 anonim ***** válasza:

Na, már itt kibukott, ki is vagy.

Min csodálkozol? Ismertem már pár alávaló pasit, de viszed a prímet.

2014. jan. 12. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!