Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti is kaptatok mát ilyeneket? 19L

Ti is kaptatok mát ilyeneket? 19L

Figyelt kérdés

13:04 [basix10] jó a 17cm?

10:49 [Algora] Szereted, ha puszit kapsz a talpadra ?

18:07 [Mickey1983] szia este nincs kedved webkamszexelni?

16:55 [coldplay] szia 53 èves fèrfi vagyok, szeretnèlek felesègul venni, ha szèpen kèrlek hozzàm jossz?

16:35 [Roland 27!] szia olyan nővel ismerkednék akivel a most vásárolt bmw-et felavathatnánk lenne kedved kocsikázni kényeztetni?

16:00 [Randi Guru16] ne haragudj a kérdésemért de Diszkrét alkalmi párkapcsolat és érzékien szenvedélyes kényeztetés érdekelne téged?

14:49 [fiumacko] szia!erotikus képcserére keresek társat...benne vagy?

15:54 [Nobilitas] olyan lányt keresek, aki élőben megalázna. szavakkal és /vagy tettekel.

12:44 [DJ-Laci] szia mit szolnál egy chat sex vagy egy cam-hez?

18:38 [akard!!!] Szia édi!!! Puszilom a hasikád!!! Lenne kedved ismerkedni és élvezkedni később velem???

11:40 [kamionsofõr] lehetek a csicskád?

2014. jan. 12. 11:53
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
Kérdező fogadok, hogy a GYK-n kaptad ezeket a privátokat. :-D
2014. jan. 12. 12:06
 12/25 A kérdező kommentje:

ma 12:02

chat.hu igen

mondjuk nem értem hogy sok jól kinéző lány miért regizik,amikor tudja hogy ott nem fog komoly kapcsolatot talál,igy felesleges kirnia 1 millioszór hogy perverzek ne irjanak meg stb,ha ő is olyan képet rak ki magáról akkor ne csodálkozzon..szerintem nekik tettszik is csak megjátszák magukat hogy ők jó kislányok..

2014. jan. 12. 12:09
 13/25 A kérdező kommentje:

ma 12:06

chat.hu kaptam,itt azért nem kaptam még fele ilyeneket sem..

2014. jan. 12. 12:10
 14/25 anonim ***** válasza:

"Lol :D. Ti szegény, GYK-s lányok!

Azért nem szép dolog névvel is kiraknod a privi üzeneteidet! Ennél kevesebbért is töröltek már itt felhasználókat! Szóval: pápá! Légy jókislány!"

egyrészt tényleg bunkó dolog priviket kimásolni. a másik meg,h ez a szokásos álszent női panaszkodás. "nem is megyek oda többet blabla". van olyan funkció,h be lehet állítani,h ne tudjanak hozzájuk belépni, és akkor csak közösben tudnak beszélgetni, ennyire egyszerű. ráadásul a legtöbb nő már chatszexelt, vagy mutogatta magát, csak elég jóképű/alfahím férfi kell, és megteszik.ez kb. olyan, mint amikor sírnak,h fütyülnek utánuk az utcán, ha normálisan öltöznének fel, akkor nem csinálnák, de szeretnek panaszkodni és céltáblának beállítani magukat.

2014. jan. 12. 12:12
 15/25 A kérdező kommentje:

de szeretnek panaszkodni és céltáblának beállítani magukat.

ILYEN AZ ÉLET

2014. jan. 12. 12:15
 16/25 anonim ***** válasza:

„mondjuk nem értem hogy sok jól kinéző lány miért regizik,amikor tudja hogy ott nem fog komoly kapcsolatot talál,igy felesleges kirnia 1 millioszór hogy perverzek ne irjanak meg stb,ha ő is olyan képet rak ki magáról akkor ne csodálkozzon..szerintem nekik tettszik is csak megjátszák magukat hogy ők jó kislányok..”

ez egyszerű. egyrészt a chat.hu nem társkereső oldal, de mégis a többség arra használja. másrészt meg ugye, a társkereső oldalak is tele vannak olyan nőkkel, akik nem keresnek kapcsolatot. miért? hát azért, mert felraknak magukról pár képet, és akkor sokan írnak nekik, és a nők boldogok,h kapósak. az önbizalmukat akarja felturbózni kicsit. a chat és ugyanez, ezért írtam,h álszent dolog az egész. az olyan nők panaszkodnak a legjobban a perverz férfiak miatt, akik olyan képeket raknak fel magukról,h a fél mellük kint van. persze h megjátsszák,h jókislányok. a nőknek sokkal fontosabb ,h mit gondolnak róluk, mint egy férfinak. és társadalmi elvárás is,h egy nőnek nem szabad könnyűvérűnek lenni.

2014. jan. 12. 12:22
 17/25 A kérdező kommentje:

"egy nőnek nem szabad könnyűvérűnek lenni"

legbelül pedig mennyire is az

2014. jan. 12. 12:25
 18/25 anonim válasza:
#13 nem tudtam, hogy vannak ilyen szánalmas emberek. :DDD
2014. jan. 12. 12:25
 19/25 anonim ***** válasza:
Jah, hogy chat.hu? Okké. De akkor sem illendő neveítened őket.
2014. jan. 12. 12:30
 20/25 anonim ***** válasza:

"legbelül pedig mennyire is az"

inkább úgy fogalmaznék,h a nők is annyira vágynak a szexre, mint a férfiak, és vannak annyira perverzek, csak amíg egy férfi nem sokat törődik azzal,h úgy csináljon, mint ha nem akarnak szexelni sokat, addig egy nő általában igen.

2014. jan. 12. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!