Fiúk! Milyen lány számít normálisnak?
Nekem:
-értelmes (van esze,nem beszűkült,érdeklődő)
-van tartása
-igényes
-ne játszmázzon,hisztizzen,teszteljen
-legyen érdeklődése
18/F
Nálam a normális ott kezdődik, hogy konzervatív jobboldali értékrend.
Elegem van, a kihaénnem, dolce vita, felelőtlen, ostoba, nyálas libákból.
Ki a tök pontozott le és miért?
18/F
Nos, először is lehessen vele értelmesen beszélgetni. Legyenek önálló gondolatai, lássa hogy merre akar haladni az életben, ne csak kapkodjon ide-oda.
Ne akarja magát alárendelni senkinek sem, lehessen vele vitatkozni, ugyanakkor megbeszélni dolgokat.
Legyen intelligens, de ez alatt nem azt értem, hogy legyen n db kirakatdiplomája.
Legyen szép, de nem olyan mai mértékkel, hanem természetes módon. Megjegyzem ennek az én szememben a lányok 90%-a megfelelne, ha nem kennének magukra 2 kiló sminket, nem festegetnék össze-vissza a hajukat, illetve nem idétlen módon öltözködnének.
Legyen csinos, ami azt jelenti, hogy tudja hogy neki mi áll jól, és mi nem. Nem pedig azt, hogy ugyanúgy öltözködik, mint a másik 1000000 divat-mániás.
Nos. Nagyjából ennyi.
24F
Az alárendeltségről annyit, hogy gyakorlatilag mindent megadnak manapság a lányok azért, hogy egy bizonyos típusú barátjuk legyen, persze ez a típusú barát viszont nagyjából az összes nőnek tetszik.
Így aztán akarva-akaratlanuk is alárendelik magukat ennek a férfi-mintapéldánynak. Bármi történik (megcsalás, fizikai bántalmazás), nem bínak változtati, hiszen úgy gondolják, többek azáltal, hogy ilyen barátjuk van. Az esetek nagy részében már vonzalom sem nagyon marad, csak az alá-fölé rendeltség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!