Mi lehet a probléma? Helyes lány vagyok és mégsem tudok megismerkedni a fiúkkal.20L
Figyelt kérdés
2014. jan. 11. 00:23
3/16 anonim válasza:
én meg lányokkal..
de számos oka lehet.
20f
5/16 anonim válasza:
Önbizalomhiány, zárkózottság, félelem a visszautasítástól, csalódástól.. igazából bármilyen oka lehet.
Nekem is szokták mondani, hogy milyen szép vagyok, de én nem tartom magam annak és félek nyitni mások felé.
6/16 A kérdező kommentje:
Soha nem kezdeményezek és ez olyan jól bejöt,hogy igy soha nem is ismerkedek meg senkivel. Mondjuk sok esetben később rájöttem jobb is volt.
2014. jan. 11. 00:41
7/16 anonim válasza:
Azért nem szeretem ezeket a kérdéseket (se:D), mert hiába mondd neked itt bárki bármit, attól nem fogsz megváltozni még. Vagy igen? Ezt csak te tudod megmondani.
9/16 anonim válasza:
én se kezdeményezek soha, zárkózott vagyok. pedig engem is helyesnek tartanak, de nem hinném, hogy meg fogok változni.
20f
10/16 Johny88 válasza:
Szerintem ez nem probléma. Csupán csak annyiról lehet szó, hogy nincs olyan srác a társaságodban akiről azt gondolod, hogy meg lenne az összhang. Mondhatnám úgy is, nem vagytok egy szinten! Vagy esetleg tényleg csak annyi, hogy félénk vagy. De ha az utóbbiról is lenne szó amit kétlek, elmúlik! Ha esetleg beszélgetnél akkor nyugodtan írj rám privátba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!