Mi bajuk van a lányoknak?
Nekem is időbe telt míg megértem nőtársaimat, de azt hiszem a válasz abban van, hogy nem csalódtak eleget. Tudat alatt vágynak arra, hogy fájjon már egy kicsit az élet. Néhány csalódást, szerelmi bánatot muszáj begyűjteni és ezt legegyszerűbben úgy lehet ha kerülik a "jó" srácokat. Filmes, teátrális dolgokat szeretnének, mert az ingerszegény életük ettől válik teljessé. Tudod, ennyi idősen ez nem "menő" - a rossz fiúk azok, a jók nem.
Ennyi. Évekkel később te leszel az isten, most még mást akarnak.
20/l
Kérdező, a 10-es tökéletesen, abszolút helytállóan leírta azt, amire szükséged van. Komolyan, mintha én írtam volna.
A többi mind szószaporítás, felesleges is elolvasnod. Pontosan ugyanilyen voltam én is, pontosan ugyanezt mondták, aztán taktikát váltottam, és a 10-es válaszolónak megfelelő személyiséget vettem fel, és teljes a siker. Idővel te is megérted, hogy ez miért van, és azt is, hogy az alapvetően jó tulajdonságaidat hogyan állítsd be úgy, hogy az ténylegesen is vonzóak legyenek a nők számára. Nem szemetek, meg k"rvák emiatt, egyszerűen ennek a viselkedésnek is megvan a maga üzenete feléjük, mégpedig az, hogy férfi vagy. Aki még éretlen, az egy kubai macsótól is veszi ezeket, az igazi Nők már átlátnak a szitán, és szimplán kiröhögik őket. Summa summarum, a "jófiú" és a köcs"g között van egy arany középút, ami a férfias tulajdonságokat jelenti.
#Lifeishard
Igen ez lehet, de kifejtenéd bővebben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!