Mi bajuk van a lányoknak?
StrangeLove: Ne aggódj, az oldal tele van nő szakértővel, itt megmagyarázzák, hogy te a bunkó/b..zikat szereted :D
Add is fel, menj kúrni velük, mert addig nem áll helyre a világ rendje...
Strangelove Akkor én kérek elnézést! :) Inkább próbálok hinni neked és, hogy van még remény ebben az életben...
20-as meg megint csak egy elég érdekes dolgot írt, aminek megint csak van valóságalapja. :)
Noydra, igen.. ezt már észrevételeztem sajnos ezen az oldalon
#23. semmi gond :) de azért tartsd észben, hogy kivételek mindig vannak
Kérdező! Biztos vagyok benne. :)
#10-nek tökéletesen igaza van, ez kell a nőknek, de ez mekkora elnézést hányadék már, hogy taktikázni kell, szerepet játszani ahhoz, hogy ilyen jómódú "drágakőfejtő" legyél, mert ez inkább profitorientált dolognak hangzik, ami ugye nincs éppen köszönőviszonyba a dolog lényegével a szerelemmel
az sikeresebb aki természetesen ilyen, arra nem vonatkozik a szerepjátszás dolog, de nehogy már ez a sablon legyen a jól bevált papírforma a sikerhez, amikor minden ember más és ettől szép
Az a pasi, akinek olyan csajok kellenek, akik a cubai machokra buknak, azok meg is erdemlik a sorsukat.
Talan nem az ilyen stilusu csajokra kellene bukni
hanem az ilyeneknel is probalkozni
Ez csak egy pelda, de akinek egy kis esze van az erteni fogja.
Mindamellett egyet ertek 11-el. Szinte a lanyok 95%-nak van valami onertekelesi zavar, szoval ha tul jo es kedves vagy, az hihetetlen lesz szamara es ezert nem fog osszejonni a dolog.
Fiuk nem bennetek van a hiba, csak a valasztasotokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!