Mi bajuk van a lányoknak?
A pontos válaszhoz meg kéne fejteni a női gondolkodást,szóval sosem kapsz pontos választ...
az biztos,változtass társaságot,más helyen keresd a hozzádillőt,mert eddig a felhozatal csak ennyi volt a környezetedben.A lehetőségek végtelenek,és igen, a nők többsége hűtlen,de folyamatosan keresni kell a normálisabbját,igaz,igen nehéz..sok sikert.
# 31
Az nem igaz rám hogy beképzelt vagyok többen szerénynek is tartanak kissé. Csak azért írtam le hogy valószínűleg nem nézek ki rosszul hogy a válaszadásnál ne arra tippeljenek hogy a kinézetemmel van gond.
Többen írtátok hogy próbálkozzak kevésbé szép lányoknál. Általában tényleg a szép lányoknál próbálkozok, ez azért is van mert nemhiába próbáltam elérni egy izmos, átlagnál jobb testet, sok munka volt/van benne és így szeretnék egy hozzám hasonló sportos testű szép arcú lányt találni aki nem csak külsőleg van rendben hanem belsőleg is. Egyébként most ismerkedtem egy olyan lánnyal aki tökéletes lett volna minden szempontból tényleg normális belsőleg is, de közben összejött valakivel :S Viszont barátok lettünk és erről is beszéltem vele. Tényleg az lehet a gond, hogy a lányoknak az kell amit nehezebben kaphatnak meg, csak ebben nem tudom hogyan tudnék változtatni magamon.
Írta valaki hogy képet küldenék-e: Képet nem szeretnék küldeni magamról, szeretnék az oldalon anonim maradni.
Encsy!
Mekkora igazság a 30-as posztod! Tökéletesen ilyen lányt keresek! Aki aranyos. :) Kívül-belül. Kedves és aranyos...olyan, amilyennek minden lánynak lennie kéne.
Bocsánat az off-ért, de ezt el kellett mondanom.
Kedves Kérdező!
Én szívesen beszélgetek veled, hátha kiderül, hogy a személyiségeddel van valami baj, és akkor azon tudsz változtatni. :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!