Mi bajuk van a lányoknak?
# 11
Azt elég hamar leveszik azért hogy én megbízható vagyok.
Nos, nekem azért elég érdekes, hogy egy lány az ilyen "alfákra" bukik, mert engem mindig is taszítottak az ilyenek. Nehogy már én fussak egy fiú után, a másik pedig, hogy mi értelme annak, ha valaki semmibe vesz? Nyilván, csak a butább lányok buknak erre, ez pedig egy jó szűrő, nemde? Gondolom nem egy olyan lánnyal akarsz kapcsolatot, aki annyira butácska, hogy egy olyan fiú után teper, aki magasról le...
Az első szerelmem megbízható volt, kimutatta az érzéseit, de nem csöpögött a nyáltól, férfias volt. Megtudta tartani az egyensúlyt, szerintem ennyi a lényeg. :)
Vannak olyan lányok, akiknél nem ez az "alfa" dolog a mérvadó, úgyhogy nyugi.:)
18L
# 15
Bocsi nem úgy gondoltam. Nem szerettelek volna kiosztani:) Így, hogy utólag visszaolvasom tényleg úgy tűnhet. Az egyik ok az az hogy siettem és így gyorsan írtam egy választ, a másik pedig, hogy itt neten csak betűk vannak és nincs hangsúly stb és így sok mindent máshogy lehet értelmezni.
Bár kicsit elgondolkodtattál, mert lehet van néha hogy észre sem veszem hogy esetleg olyat mondok amit lehet nem kéne.
14-es Áltatod magad. Nőnek születtél, ez ösztönös...
Csak mindenki más környezetben nő fel és, így azért picit különbözően látjátok a világot és az embereket.
Strangelove
Remélem azért van még sok ilyen gondolkodású lány mint te
Igazából már én is megkaptam ezt, hogy ilyen meg olyan vagyok. Legutóbb azt, hogy túl okos és érett vagyok, amit már abszolút nem tudtam hova tenni. Normálisan nézek ki, nem vagyok kigyúrt, de kövér sem és tény, hogy nem lóg ki a kapa a számból, de messze vagyok az atomfizikustól...
Viszont az tény, hogy a 30 alatt hölgyeknek inkább a machók kellenek. 30 körül pedig jön a babariadó és egyből irány spermadonort keresni; na akkor jönnek jól a megbízhatóbb emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!