Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Próbálkozzak újra, vagy...

Próbálkozzak újra, vagy várjam meg, amíg megöl a bánat?

Figyelt kérdés

Nagyon beleszerettem egy osztálytársamba, akit néhány hónappal ezelőtt el is hívtam, de valamilyen oknál fogva finoman közölte, hogy csak barátok lehetünk. Minden nap találkozok vele és majd elsírom magam az osztályban, emiatt.

Próbálok nagyon kedves lenni hozzá, (karácsonykor kapott ajándékot és odáig volt érte) de sajnos a hétköznapokban egy szót sem váltunk. Ha órán véletlenül összeakad a tekintetünk egy ideig szemez velem, de ha én elkapom a fejem, ő is félrenéz. Egyébként ő is egész kedves, ha beszélünk, és egyáltalán nem tünik úgy, mintha utálna.

Gondoltam, hogy egy kicsit össze kéne szedjem magam és venni kéne a bátorságot, hogy beszéljek vele, majd egy idő elteltével újra próbálkoznék.

Szerintetek megéri próbálkozni, vagy csak nagyobb bajt okoznék? Az biztos, hogy így nem fogom bírni, minden nap látom, nincs barátja, kedves, gyönyörű és szeretem is.

2014. jan. 10. 20:12
 1/5 anonim ***** válasza:

Próbálkozz tovább, de ha egymás szemébe néztek, akkor soha ne kapd el hamarabb a tekintetedet, mert ez azt jelzi a számára, mintha nem lennél elég domináns.Amikor ez van, akkor próbáld úgy felfogni, mintha farkasszemet néznél vele!

Gyűjts önbizalmat!(Én akkor töltődök fel, ha zenét hallgatok, vagy edzek.Ezek kicsit feldobják a hormonokat ;))

2014. jan. 10. 21:14
 2/5 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszoló, a szívemből szóltál, én is zenét hallgatok vagy sportolok, mikor ilyen bánatom van. Egyébként csak azért kaptam el a fejem 1-2 alkalommal, mert kíváncsi voltam, hogy engem néz-e, de mivel ő is elkapta, ez biztos. Próbálkozni fogok, aztóta nőtt az önbizalmam és úgy érzem menni fog.
2014. jan. 11. 12:11
 3/5 anonim ***** válasza:

Beszélgessetek kettesben és mond el neki, hogy szereted meg hogy szép, meg ilyesmi...

Lehet, hogy elutasít de nem biztos.

Próbálkozz!

2014. jan. 12. 15:06
 4/5 anonim ***** válasza:
"közölte, hogy csak barátok lehetünk" törődj bele!!! nagy bátorság kellett neki biztos, hogy őszinte legyen...legyen már benned annyi, hogy tiszteletben tartod!:)
2014. jan. 12. 15:14
 5/5 A kérdező kommentje:
Megpóbálom újra! Köszönöm a válaszokat, egyébként szószerint azt mondta, hogy 'egyelőre! csak barátok lehetünk'.
2014. jan. 12. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!