Mi tegyek? Próbálkozzak?
Figyelt kérdés
Van egy lány a suliból aki nagyon tetszik csak az a baj hogy én azt vettem észre hogy osztálytársam már lecsapott rá és nagyon úgy érzem hogy ha próbálkoznék annak csak pofára esés lenne a vége meg valamiért azt gondolom hogy vele jobban járna mint velem; bicajos srác jobb mint a kondis nem? Illetve ő eljár minden buliba nem úgy mint én. Azt sem tudom hogy milyen lehetőségeim vannak de mit tegyek, ha hagyom akkor abba belebolundulok?2013. nov. 9. 08:10
1/2 anonim válasza:
Nézzél ki egy másik csajt a suliban, akire még nem csapott le senki, biztos vannak egy csomóan...
2/2 anonim válasza:
hát ha annak a lánynak a bicajos srác jobban bejön mint egy kondis, akkor nem vesztesz vele semmit. nemtudom milyen nő/lány akinek ez egyáltalán teszik.
Kezdj el vele beszélgetni Facebookon és kérdezd meg nincs-e nézve meginni valamit, sétálni és beszélgetni, ha nagyon átfagytatok meg be lehet ülni forrócsokizni. Ha valakinek tetszenék, én egy ilyen gesztusnak örülnék a legjobban. Ha már a haverod is szemet vetett rá akkor szerintem kezd el kaparni, nem kell hetekig beszélgetni vele, 1-2 óra beszélgetés után elmondhatod a szandékaidat.
Hidd el sokkal jobban megbánnád, ha csak ülnél és várnál a csodára.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!