Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nem tudom, hogy mit érzek....

Nem tudom, hogy mit érzek. Még mindig szerelmes vagyok?

Figyelt kérdés
Másfél éve ismerkedtem meg Vele, egy zenekarba kerültünk. Nagyon rendes volt, fél óra alatt a zenekar központja lett. Mindig vicces, de ugyanakkor komoly és okos is. Nem tudom, hogy miért, de nem mertem soha ránézni. Amikor együtt voltunk táborban nyáron, összejöttünk, és nagyon szerelmes voltam, aztán most szakítottunk, mert már nem ugyanazt érzem, mint akkor. Ő kimagyarázta azzal, hogy biztos azért szakítottam vele, mert hogy az osztálytársai facebook-on írtak nekem nagyon sértő dolgokat, ami nem igaz. Nem hiszi el, hogy már tényleg nem szeretnék vele összejönni, de ő nagyon akarja, és nekem kezd egy kicsit kínos lenni a helyzet, mert ő a legjobb barátom maradt, még most is. Nem tudom mostmár, hogy akkor szerelmes voltam-e, és hogy miért nem tudok túllépni ezen az egészen. :/ Még mindig szeretem, de nem úgy, mint a pasimat, de nem is úgy, mint egy barátot. Olyan, minthogyha a másik felem lenne... :( Ráadásul az egész zenekar utál (kb. 3-4 évvel idősebbek nálam) mert nagyon-nagyon jóban vannak vele, és engem okolnak, hogy összetörtem a szívét.. Pedig ez nekem sokkal jobban fájt, mint neki... Bocsi a kisregényért, de mindent le szerettem volna írni. Ha tudtok segíteni, légyszi írjatok. :)

2013. okt. 24. 20:00
 1/3 anonim válasza:

igazán nem bántásból...

de egyáltalán miből gondolod, hogy ez neked jobban fáj mint neki? ilyet egyáltalán nincs okod, se jogod állítani!

egyszer azt állítod, hogy nagyon szerelmes voltál, máskor meg megkérdezed, hogy ez a szerelem-e? O.o

mit csinálj...dönts már el végre, hogy mit akarsz!

egy fiú nem lehet egyszerre a szerelmed és a barátod is...ha szeret, akkor hagyd, hogy szeressen, ha te már nem szereted, akkor ne is beszélj vele többet, mert az neki még rosszabb...neki és nem neked!

döntsd el, hogy együtt akarsz-e vele lenni, vagy el tudod-e engedni teljesen...nincs lehetőség félig elengedésre...ne csinálj belőle "legjobb barátot"...

2013. okt. 24. 20:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia! Ugyanezt érzem én is, csak nálunk a párom szakított. Nem tudom, mi ez. Hiányzik, lehet én is neki. Szerintem ez olyan több, mint barátság, kevesebb, mint szerelem.
2013. okt. 24. 20:15
 3/3 A kérdező kommentje:
#2-es, pontosan ugyanez a helyzet :/
2013. okt. 26. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!