Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nagyon szeretnék már szerelmes...

Nagyon szeretnék már szerelmes lenni!? 21f

Figyelt kérdés

Csak nincs semmi önbizalmam :/

Segítenétek? Hogyan kezdjek neki az ismerkedésnek?

Sok lány tetszik, és talán még van is ötletem hogyan mehetnék oda hozzájuk, de egyszerűen nem merek :/

Igazándiból a belsőmmel és a külsőmmel sem vagyok megelégedve, és ahhoz sincs önbizalmam, hogy nagyon változtatni merjek :/ Pedig szeretnék, nagyon!

2013. okt. 19. 13:46
 1/5 anonim ***** válasza:

Akkor merj odamenni a kiszemelt lányhoz!:)

"Aki nem mer, az nem nyer"! :)

2013. okt. 19. 13:51
 2/5 Dolly99 válasza:
nem kell megváltoznod. valaki éppen ezért fog szeretni. ahozz hogy valakit szeress előbb magadat kell szeretned!!!:)
2013. okt. 19. 13:51
 3/5 anonim válasza:
Honnan írsz?
2013. okt. 19. 13:57
 4/5 A kérdező kommentje:

"ahozz hogy valakit szeress előbb magadat kell szeretned!"

Na ezaz, hogy nem tudom elfogadni a külsőm. Nem tetszik, hogy ilyen vézna vagyok, meg hogy nem áll jól semmilyen ruha és még a séróm is hülyén áll :D

A belsőmben meg ugye a félénkség, határozatlanság... nincsenek igazi céljaim, hanem csak az, hogy rendbehozzam magam és hogy találjak célt...

Nem érzem jól magam a bőrömben. Persze ezek mellett próbálom elhitetni magammal, hogy nem nagy dolog és ha ezeken agyalok, akkor csak méginkább elmegy az amúgy sem létező önbizalmam.

De ezek nagy problémák, és muszáj lenne változtatnom rajtuk, addig úgy érzem, hogy nem lennék jó társaságban.

Akkor szerintetek megpróbáljak így is ismerkedni, hogy nem érzem magam egy vonzó valakinek?

Mert amúgy szerintem lehetnék jó pasi, magas is vagyok meg minden, csak eddig úgy alakultak a dolgok, hogy azok nem voltak jók, meg gyerek is voltam, nem tudtam, hogy rosszat csinálok, és csak mostanában kezdek érettebb lenni.

Somogy megyéből.

2013. okt. 19. 14:07
 5/5 anonim válasza:
Sok lány lehet ezért fog szeretni :))
2013. okt. 19. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!