Hol lehet 17-20 éves művészetet kedvelő/művészlelkű fiúkkal ismerkedni? Ennyire introvertáltak?
Egyszerűen a műteremben, ahova járok, oda is csak 2 fiú jár, 11-12 évesek és középkorú, nyugdíjas férfiak...Kiállításokon se nagyon látni korombelieket...Hol vannak, ha vannak?
16L
tehát aki 16 vagy 21 az már nem jó.
ha megfogadsz egy jótanácsot, nem szűkíted le ilyen kicsire a korhatárt, mert lehet, hogy akibe halálosan szerelmes lennél, pont 1-2 évvel másabb a te elképzelésednél. ugyanez igaz a külsőre is. ez a lányoknak gyakori hibája, hogy nagyon szűk lehetőségekben gondolkodnak, és inkább összejönnek egy rossz lelkű de 17-20 éves 195 centi magas, jóképű sráccal, minthogy nyitottak legyenek a 16 éves 171 centis átlagos fejű művészsrácra.
visszatérve, én pl műkedvelő vagyok, de nem vagyok szociális jellegű. valahol ez talán érthető is, azt hiszem. az introvertált enm a legjobb szó de ez most mindegy.
én egyrészt pont azért nem járok kiállításra, mert ott nem lehet ismerkedni. itt mást fognak mondani, de ezt csak a levegőből kapják, aki próbálta már, tudja hogy blődség.
másrészt amúgy sem vagyok szociális alkat, nem érzem jól magam sok ember közt, és én is feszélyezek másokat.
harmadrészt még ha érdekelne is, drágák a kiállítások, teljesen értelmetlen ezreseket kidobni azért, hogy elmenj valahová ahol ugyanolyan felszínes, max sznob emberekkel tlaálkozol.
viszont ha van tipped jó, ingyenes kiállításokra, az lehet, hogy érdekel.
ha engem akarnál megismerni akkor főképp neten tudnál, illetve személyesen az utcán, parkban, vagy sportolás közben. bulizni, szórakozóhelyekre járni, beülni, közösségbe menni nem szoktam. rossztapasztalataim vannak a könyvtárról, színházról, kiállításokról is, tehát hiába érdekel a művészet, azok az emberek, akik oda járnak, nem.
de mivel nem vagyok átlagos, így ez nem mérvadó, de ilyen is van. ismerek hasonló embereket, és ők sem járnak közösségbe, de sokszor nem is találhatók meg sehol. de biztos vagyok benne, hogy művészies szórakozóhelyeken találsz nyitott, forgolódó srácokat is, bár valószínűnek tartom a szubjektív nézetemből adódóan, hogy ők felszínesebbek.
sok szerencsét, ha gondolod még kérdezhetsz.
Érdekes meglátás.
Minden, amit itt leírtam, csak körülbelüli dolog, nem is kritérium, csak úgy érzem, hogy körülbelül korban ilyen illene hozzám. A külseje, közhely, de tényleg nem nagyon érdekel, csak passzoljunk.
És igen, romkocsmába, ingyenes kiállításra is sokszor járok, csak akad valaki:)
Köszi a válaszokat, tanácsokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!