Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Könnyeben bele lehet szeretni egy művészlelkű férfiba/nőbe?
Basszus, eddig belém még sose azért szerettek, mert művészlélek vagyok. Viszont azért szerettek ki belőlem. Kellemesen nehéz eset vagyok.
22F
ha bárki hivatástudatból csinál valamit (akár művészet, sport, kocsik)ami mellett kitart ha törik, ha szakad, nos, ez egy igen vonzó tulajdonság, hogy nem egy céltalan lébecolóval foglalkozik az ember
az hogy művész, hogy vonzó e, nem mindegy milyen irányban
pl nem járnék egy festővel, hogy aztán a bnőmet kérje aktot állni, nem járnék énekessel, ha farsul énekel, nem hisz nekem, mert én úgy sem értek hozzá alapon, nem járnék egy versenytáncossal, aki a gyönyörű párjával ártatlanul megy vacsorázgatni, stb stb
Én rosszul vagyok a művészlelkű férfiaktól. Egyrészt túl sok időt köt le nekik az hogy olyasmikkel foglalkoznak, aminek semmi haszna, másrészt túl érzékenyek. Meg általában olyan furcsán öltözködnek.
De ez csak a személyes tapasztalatom/véleményem, biztosan sokan vannak, akiknek bejönnek.
17:00 ez teljesen igaz, hogy a művészek képtelenek normálisan felöltözni :D
vannak emberek, és művészek. 2 külön faj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!