Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még művészlelkű lányok, akikkel nem gond az ismerkedés?
Sziasztok.
Azért keresem ezt a kategóriát, mivel úgy hiszem, hogy én is ebbe tartozok. :)
Szeretek olvasni, színházba járni, barátokkal jókat beszélgetni (személyesen), sportolni, természetbe járni, elmélkedni, "gondolkodni" ...
Kerülöm a cigifüstös, piálós helységeket.
Hasonló gondolkodású, természetű lányokat keresek és nem olyanokat, akik napi 50 képet készítenek magukról és felteszik különböző közösségi oldalakra, majd szívesen fogadják a lájkokat ... én komolyabbra vágyom!
21 éves vagyok és gondolom mindezek miatt nem volt még kapcsolatom. Kevés a fentiekhez hasonló lánnyal futottam össze mindeddig, ők meg mind foglaltak voltak vagy külsőleg nem váltottak ki vonzalmat belőlem (nyilván ez is fontos a hasonló szemléletmód mellett).
Persze,hogy lehet ilyen lányokat találni,csak minden azon múlik,hogy jókor kell jó helyen lenni...de szerintem könyvtárak,kávéházak,parkok ezek a helyek,ahol fel lelhetők..pl Én elég művészlelkű lánynak tartom magam..bár külsőleg ezt senki sem gondolná rólam..Szóval az meg,hogy külsőleg is elnyerje a tetszésed az más téma...bár először úgy is az alapján dönt az ember,hisz olyannal elegyedik szóba,ilyen céllal,hogy ismerkedik,aki be is jön neki...aztán meg eldől,hogy elég művészlelkű-e az adott leányzó..:)
Sok sikert hozzá.:)
Nem tudom mennyire vagyok művészlelkű, de néha elgondolkozom néhány témában. Nem szoktam eljárni tucat helyekre, szabadban szívesen vagyok. Sokan mondták már, hogy szép vagyok. :)
Szívesen ismerkedek.
20/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!