Hogyan kerüljek közelebb egy elképesztően visszahúzódó sráchoz, akivel évfolyamtársak vagyunk?
Figyelt kérdés
Egy éve már elég jóban vagyunk, de jórészt csak sulis témákról beszélgetünk. Chaten már párszor elértem személyesebb megnyilvánulását, amiből arra következtetek, hogy családi problémái vannak.2014. jan. 9. 22:54
1/3 anonim válasza:
Ne zaklasd, ha nem tudnad megbecsulnicsak ha huseges vagy, kitarto akkr jojj vele ossze.
2/3 anonim válasza:
A leírás alapján ez lehet hogy én vagyok. Csábíts el!:D
Amúgy én annak örülnék ha rámírnál magadtól,odajönnél beszélgetni,ebből levágnám az érdeklődést aztán bátrabb lennék.
Ez rá is működni fog mert dettó ugyanilyen lehet..(csendess3g,családi probléma)
18/F
3/3 anonim válasza:
Szerintem si az a legjobb ha ilyen esetben nem az hogy Te vagy a kezdeményező, de egy kis közeledés nem árt, és akkor az illető is jobban rájön, lehet hogy éppen rossz időszaka van.. előfordul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!