Fiúk! Mi a véleményetek a csendes, visszahúzódó lányokról?
Figyelt kérdés
Akik nem a tömeg hangjai, viszont kisebb társaságban képesek megnyilni. Általában jó tanulok, nem bulizósak. Az ilyen lányokról mit gondoltok?2013. dec. 29. 19:23
5/15 anonim válasza:
Nagyon tetszene, de nehezebb hozzajuk kozelebb kerulni... :/
6/15 anonim válasza:
A nőm ilyen.. viszont az ágyban egy szex és szenvedélygép :)
7/15 anonim válasza:
Miért, ilyen lány vagy?
Please marry me *--*
9/15 anonim válasza:
fuuhh tényleg őket szeretem legjobban de nem lehet őket szinte megszerezni:) természetesen rendes normális kapcsolatra gondoltam..
10/15 anonim válasza:
Tetszenek, de én is ilyen csendesebb visszahúzódó srác vagyok így kb lehetetlen megismerni őket. Jó persze volt egy ilyen lány akinél nagy nehezen bevágódtam és sikerült megismernem. Igaz van barátja de haverok lettünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!