Ha egy fiú barátnőt akar, akkor muszáj alfahímként viselkednie vagy vállalja fel inkább azt, aki valójában, még, ha egy félénk, gátlásos, visszahúzódó, csendes, elmélkedős, érzelmes, érzékeny is a srác?
Sajnos manapság az ORIGINAL alfák visznek mindent.
A puáknak maradnak azok akiket az alfák ejtettek. Utána jönnek a gazdagaok, majd a agyfarkúak, a hatalmat birtoklók, a celebek, a nagyon jó jelleműek, az aránytalan gyumák majd a maradék-maradékának a maradéka jut neked meg nekem. Bányarémek.
Nem muszáj alfahímként viselkednie. Engem pl. egyenesen taszít a nagydumás, nagyarcú fajta és olyan embert keresek, mint te, de sosem ezek találnak meg, így pedig nincs szükségem senkire.
Szóval, kivételek mindig is voltak és lesznek is, csak meg kell találnod őket.
Szerintem is add önmagad. Ha előadod a nagypofájú vagány gyereket a haverokkal, és esetleg felszedsz egy csajt, utána találkozgattok, gondolom akkor már nem lesznek ott a haverok...akkor úgy is kiderül milyen vagy valójában. :)
Például én sem szeretem azokat a nagyképű csávókat, akik azt hiszik hogy mindenkit megkaphatnak, és azért oltják a másikat mert attól hű de nagy emberek lesznek.
Viszont a határozottság szerintem fontos. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!