Miért akarják, hogy egy csendes, visszahúzódó ember megváltozzon?
Figyelt kérdés
Magam is ilyen lányként élem az életem. Azt tapasztalom, hogy sokan meg akarnak változtatni, biztatnak, hogy merjek hangosabban beszélni, kiállni a véleményem mellett. Szinte rám erőszakolják a magabiztosságot, pedig én szeretem azt, amilyen vagyok.2013. dec. 20. 21:45
1/16 anonim válasza:
mert mindenki ostoba majomként utánozza a médiát!
2/16 anonim válasza:
mert őket ez zavarja
ne foglalkozz ilyen barom véleményekkel,légy önmagad!!!!!
3/16 Noydra válasza:
Azért, mert sokkal életképesebb lennél az élet minden területén.
Krwára semmi köze ehhez most a médiának.
4/16 anonim válasza:
megszólalt nagy életrevaló mintapolgár.
5/16 anonim válasza:
Igazat adok az előttem szólónak. Vannak határok, amiket be kell tartani, és vannak, amiken túl kell lépni.
6/16 A kérdező kommentje:
És ha engem nem érdekel, mennyire vagyok életképes? Nem hiszem, hogy tényleg emiatt aggódnának sokszor olyanok, akik egyáltalán nem is ismernek.
2013. dec. 20. 21:49
7/16 Noydra válasza:
Ekicsir nálad biztos életképesebb :)
Nincs baj azzal, ha ilyen akarsz maradni kérdező, én csak leírtam a véleményem. Én is arra bíztatlak, hogy légy önmagad, mert az ember magátol is sokat változik.
8/16 anonim válasza:
Mondod zt csöpp gyerekként. Korántsem tudod, milyen Ott Kint. Vannak, akik túlzásokba esnek, viszont alapjában véve neked akarnának segíteni. Felfogtad?
Az Élet egy nagy viperafészek, amerre fordulsz, szívják a véred és a lopják a pénzed. Ha életképtelen vagy, nem állsz ki magadért, térdre kényszerítenek, és elnyomnak, mint-a-szart.
9/16 anonim válasza:
A csendes visszahúzódó még nem azt jelenti, hogy nem áll ki magáért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!