Hogy ismerkedjen valaki aki nem jár el sehová, félénk, visszahúzódó és még ráadásul csúnya is és önbizalomhiányos?
1. Találj valamit amivel megerősödik az önbizalmad. Törődj először is az életeddel, a jövőddel. Ha van valami amit ki akarsz próbálni, vagy meg akarsz tanulni, vagy el akarsz érni, ess neki, kösd le magad és leld meg a célod.
2. Félénk és visszahúzódó a fele az embereknek amíg nem kerül olyan közegbe ahol el tudja magát engedni, hidd el az fordul a legnagyobbat.
Keress barátokat, keress olyan társaságokat akik a te személyiségedhez, a egyéniségedhez, gondolatvilágodhoz hasonlóak. (hobbik, stílusok, stb.)
3. Ha csúnyának érzed magad, akkor állj a tükör elé és tedd fel a kérdést, mitől láthatnád magad szebbnek. (Ne a sztereotípiák szerint, vagy hogy más mikro közösségek szerint, hanem magad szemével.)
Legyen az első célod hogy megismerkedj magaddal és jó "barátok" legyetek. :)
Mert ha magaddal se állsz szóba, elégedetlen vagy, akkor mit vársz az élettől?
30/F
Én szívesen megismernélek,mert hasonló srác vagyok,tehát én is amolyan félénkebb,visszahúzódóbb,illetve önbizalomhiányom is van sajnos a sok visszautasítás és még egyéb dolgok miatt.Ha van kedved,én beszélgetnék,ismerkednék veled szívesen.
22/F
Ha meggondolod magad, kérlek nekem is küldj egy képet magamról, én is küldök, ígérem és be is tartom. Rám is minden igaz, amit felsoroltál, kivéve, hogy én nem vagyok csúnya, de a szépség relatív, erre gondolj. Nagyon egyedül vagyok, szívesen barátkozom.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!