Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Ti nem járnátok a...

Lányok! Ti nem járnátok a fiúval a csúnya fogai miatt?

Figyelt kérdés

Mondjuk ti ismerkedtetek a fiúval a neten, és bejön neked a srác, eljön a pillanat, hogy találkoztok, jön a fiú, csúnya fogaival, ti ugye meglepődnétek. Szóval az a kérdésem, hogy ti járnátok vele?

jó szerintem hülyeség lenne ha csúnya fogai miatt nem járnának vele a lányok, de kíváncsi vagyok, hogy ti járnátok vele vagy nem :)

2013. nov. 16. 23:44
1 2
 1/13 Crood ***** válasza:
Most könnyíteni akarod a lelked, hogy vannak még olyan egyszerűek, mint te?:D
2013. nov. 16. 23:47
 2/13 anonim ***** válasza:
igen járnék vele. konkrétan egy olyan fiú után 'sírok' most akinek pedig csúnyák voltak a fogai. :'(
 3/13 anonim ***** válasza:
Mondjuk attól függ, mennyire csúnya. Azért egy fekete, rothadó fogúval már nem jönnék össze, és ismertem is ilyet :/ (pedig egy tök szimpi, átlagos srác volt)
 4/13 anonim ***** válasza:

Ha a csúnya szó ápolatlan fogakat takar, akkor nem.

Ha mondjuk kesze-kusza, de tiszta, egészséges(vagy kezelt), az nem zavar.

5/13 anonim ***** válasza:

A csúnya gondolom ápolatlan, ami lehet sárga, fekete, lyukas, stb stb.

A válaszom: Nem járnék.

2013. nov. 16. 23:49
 6/13 anonim válasza:
engem nagyon zavarna, szóval nem
2013. nov. 16. 23:49
 7/13 anonim ***** válasza:
Ez attól függ,ha ápolatlan akkor természetesen nem.De ha csak nem tökéletesek,letört vagy nem úgy áll akkor miért ne?
2013. nov. 16. 23:50
 8/13 anonim ***** válasza:
Mit jelent a csúnya? Szerintem nekem is az, tekintettel arra, hogy egy "baleset" miatt letört az egyikből egy darab.
2013. nov. 17. 09:24
 9/13 anonim válasza:
velem jól kiszúrt a fogdoki. csomó fogamat kihúzott (szerinte nem lehetett velük mit kezdeni) elölről is, aztán közölte hogy az összes hiányzó fog pótlása több mint 1.000.000 ft lenne! na azóta elég "foghíjas" vagyok. Lányok erre mit mondotok?
2013. nov. 17. 11:19
 10/13 A kérdező kommentje:
az ilyen kesze-kusza fogra gondoltam :)
2013. nov. 17. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!