Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Ti nem járnátok a...

Lányok! Ti nem járnátok a fiúval a csúnya fogai miatt?

Figyelt kérdés

Mondjuk ti ismerkedtetek a fiúval a neten, és bejön neked a srác, eljön a pillanat, hogy találkoztok, jön a fiú, csúnya fogaival, ti ugye meglepődnétek. Szóval az a kérdésem, hogy ti járnátok vele?

jó szerintem hülyeség lenne ha csúnya fogai miatt nem járnának vele a lányok, de kíváncsi vagyok, hogy ti járnátok vele vagy nem :)

2013. nov. 16. 23:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Attol fugg...

A res... hat na turheto, egymasra nott fogak, elnezheto, +1-2 fo a szajpadlason kizarva!

Nem a fogsor az elso kriterium, de azert a mosolya legyen szep, mert engem ez fog meg, egy sarmos mosoly es egy jo illat.:P

2013. nov. 18. 22:21
 12/13 anonim válasza:
Én ismertem egy srácot, aki pont a kesze-kusza fogai miatt volt olyan vonzó, egyedi mosolya lett tőle. Nézd, ha egy srác brutál helyes akkor tök mindegy hogy hogyan állnak a fogai. Sok sikert
2013. nov. 27. 20:31
 13/13 anonim ***** válasza:
pasimat látnád, olyan egérke fogai vannak, pedig fogszabija is volt, atyaég. :-D De tudod mit? Ezért is imádom annyira <3
2013. nov. 27. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!