Hogy ismerkedjen valaki aki nem jár el sehová, félénk, visszahúzódó és még ráadásul csúnya is és önbizalomhiányos?
Velem is ugyanaz a baj mint veled, csak én a csúnyaság mellett duci is vagyok.
Nekem az internetes társkereső vált be.
Regisztráltam, volt pár rövidebb kapcsolat is, de a lényeg az, hogy fél év után megismertem az igazi nagy szerelmet. 3,5 éve együtt vagyunk, és 2 éve házasok. Egy helyes kedves, aranyos pasi lett a férjem akit imádok.:)
Ne add fel.
27/N
Rosszul állsz hozzá. Ha mindig abból indulsz ki, hogy úgyse fogok tetszeni, akkor nyilván önmagát teljesíti be a jóslat, könnyű látni!
Foglald el magad, járj el valami olyan helyre, ahol új emberekkel ismerkedhetsz, mittudomén, fotós szakkör, táncóra, állatvédő egyesület. De ne olyan céllal, hogy húúú most itt megtalálom a párom, hanem olyan céllal, hogy jó érezd magad, új embereket ismerj meg!
Az egyedüllétre meg ne görcsölj rá. Marhára nem ugyanaz az egyedüllét és a magány... Egyedül is el lehet lenni, elég sokáig, és nem is olyan rossz... egy rossz kapcsolat sokkal rosszabb! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!