Én már nagyon sok emberrel beszélgettem itt. Tanulásról, munkáról, jövőről, filmekről, zenéről, hülyeségekről is. Facen is sok embert felvettem, eddig 2 srác volt akivel nagyon jól el tudtam beszélgetni. Az egyik sráccal már sajnos nem tartom a kapcsolatot pedig nagyon jó barátok lettünk. Volt köztük idióta is, na őt tiltanom kellett végül. Lányokkal is szoktam beszélgetni. Már találkoztam is innen 2 sráccal, az egyikkel végül nem lett semmi, a másikkal meg most alakul.
2014. jan. 9. 22:56
32/35 anonim válasza:
Kérdező, ha azt mondod 'MIZU' vissza sem írok neked, mert alapból tudom, hogy fluor tomi rajongó vagy..:D utálom azt a kö.cs*göt amúgy sem szoktam privátokat küldeni mindenkinek Max haverokkal szoktam beszélgetni az oldallal kapcsolatban legtöbbször privátra nem is válaszolok. felőlem csak küldjék.
2014. jan. 9. 23:00
33/35 Költőnő? válasza:
általában egy szimpatikus komment alapján (ami már eleve egy közös "téma")szépen el tud indulni egy beszélgetés, a többi meg már vagy adja magát vagy nem.
2014. jan. 9. 23:03
34/35 anonim válasza:
Igazából nem értem, hogy ezen az oldalon miért nem lehet chatelni :) Annyian leveleznek már itt szerintem,hogy simán elférne egy chat
2014. jan. 9. 23:22
35/35 A kérdező kommentje:
A chat valahol tényleg jó ôtlet szerintem..:d
Am" nem kókler" vagy "egy kókler" már nem tudom mi volt a neved.tefonról met kissé kényelmetlen vissanézni..:d naszóval természetesen nem "mizu?" Lenne a reakcióm egy levélre mivel 1.utálom ezt a kérdést,( igen közben megtaláltam a vesszőt a telón xd)szerintem elég értelmetlen...2. Ahogy a nevem se Rudolf úgy a mizu is csak egs random szöveg volt ;):) am az h írtál nekem te IS egy értelmes választ,bőven elég számomra és köszönöm is...:d
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!