Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » ITT gyakorin miről beszélgette...

ITT gyakorin miről beszélgettek egymással?

Figyelt kérdés

Annyuan írjátok hogy "kinek van kedve beszélgetni? Stb...higy kíváncsi lettem rá hogy miről beszélgettek ti egymással itt az oldalon?

Mármink jó oké kiírod h írjon már rád vlki ...rád írnak és erre te? Ráköszönsz h á szia én rudolf vagyok és te.mizu?

Csak mert kom. Nem tudom elképzelni ezeket a párbeszédeket...:D

Milyen témákat dobtok fel?

Na meg volt már itt olyan aki úgy elbeszélgetett itt vlkivel h. Végül fel is vette facen esetleg találkoztak is már?

Bocsi az esetleges helyesírási hibákért meg de telefonról vagyok és a vesszőt se találom..xd (:

18/l

2014. jan. 9. 22:21
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Én már nagyon sok emberrel beszélgettem itt. Tanulásról, munkáról, jövőről, filmekről, zenéről, hülyeségekről is. Facen is sok embert felvettem, eddig 2 srác volt akivel nagyon jól el tudtam beszélgetni. Az egyik sráccal már sajnos nem tartom a kapcsolatot pedig nagyon jó barátok lettünk. Volt köztük idióta is, na őt tiltanom kellett végül. Lányokkal is szoktam beszélgetni. Már találkoztam is innen 2 sráccal, az egyikkel végül nem lett semmi, a másikkal meg most alakul.
2014. jan. 9. 22:56
 32/35 anonim válasza:
Kérdező, ha azt mondod 'MIZU' vissza sem írok neked, mert alapból tudom, hogy fluor tomi rajongó vagy..:D utálom azt a kö.cs*göt amúgy sem szoktam privátokat küldeni mindenkinek Max haverokkal szoktam beszélgetni az oldallal kapcsolatban legtöbbször privátra nem is válaszolok. felőlem csak küldjék.
2014. jan. 9. 23:00
 33/35 Költőnő? ***** válasza:
általában egy szimpatikus komment alapján (ami már eleve egy közös "téma")szépen el tud indulni egy beszélgetés, a többi meg már vagy adja magát vagy nem.
2014. jan. 9. 23:03
 34/35 anonim ***** válasza:
Igazából nem értem, hogy ezen az oldalon miért nem lehet chatelni :) Annyian leveleznek már itt szerintem,hogy simán elférne egy chat
2014. jan. 9. 23:22
 35/35 A kérdező kommentje:

A chat valahol tényleg jó ôtlet szerintem..:d

Am" nem kókler" vagy "egy kókler" már nem tudom mi volt a neved.tefonról met kissé kényelmetlen vissanézni..:d naszóval természetesen nem "mizu?" Lenne a reakcióm egy levélre mivel 1.utálom ezt a kérdést,( igen közben megtaláltam a vesszőt a telón xd)szerintem elég értelmetlen...2. Ahogy a nevem se Rudolf úgy a mizu is csak egs random szöveg volt ;):) am az h írtál nekem te IS egy értelmes választ,bőven elég számomra és köszönöm is...:d

2014. jan. 9. 23:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!