Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » ITT gyakorin miről beszélgette...

ITT gyakorin miről beszélgettek egymással?

Figyelt kérdés

Annyuan írjátok hogy "kinek van kedve beszélgetni? Stb...higy kíváncsi lettem rá hogy miről beszélgettek ti egymással itt az oldalon?

Mármink jó oké kiírod h írjon már rád vlki ...rád írnak és erre te? Ráköszönsz h á szia én rudolf vagyok és te.mizu?

Csak mert kom. Nem tudom elképzelni ezeket a párbeszédeket...:D

Milyen témákat dobtok fel?

Na meg volt már itt olyan aki úgy elbeszélgetett itt vlkivel h. Végül fel is vette facen esetleg találkoztak is már?

Bocsi az esetleges helyesírási hibákért meg de telefonról vagyok és a vesszőt se találom..xd (:

18/l

2014. jan. 9. 22:21
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
Nekem speciel pattanás nőtt a seggemen. Akar valaki beszélgetni róla?
2014. jan. 9. 22:27
 12/35 Inverz Tűz ***** válasza:
100%

Az ilyen "kinek van kedve beszélni" típusú kérdések, tipikusan unatkozós kérdések. Nagy valószínűséggel aki kiírja, az azt várja el, hogy aki majd ráír az fog témákat felhozni, mert ő nem tud.

De még ebben az esetben se biztos, hogy el tudnak beszélgetni, legfőképpen azért sem, mert ha lány a kiíró, akkor ráírnak mondjuk 10-en és mindenkinek válaszol két szót, aztán el van intézve. :)

A lényeg viszont, hogy egy kis ideig biztosan nem unatkozik.

2014. jan. 9. 22:27
 13/35 anonim ***** válasza:

I don't like Christmas nevű felhasználó

A válaszíró 97%-ban hasznos válaszokat ad.

ez nem semmi, h szedted össze? :D

2014. jan. 9. 22:29
 14/35 A kérdező kommentje:

Jézusom mennyien nézik ezt a topikot..ilyen gyors kommenteket...o.o

Jó oké random dolgokról beszélgettek értem...és van vlki akinek van állandósult "levelezőtársa"?

Én us volt már h beszélgettem vlkikkel de egy két levél után abba is maradt a trécselés...:d

15/35 fahéjas Alien ***** válasza:
100%
Miért? Egy ismeretlen emberrel személyesen miről kezdesz el beszélgetni? Nem ugyanaz a kettő? - bár én se preferálom itt a privátozást, mert nem azért látogatom az oldalt, de ez elég fantáziátlan felvetés volt. Egyébként meg a kommunikáció két oldali tevékenység, úgy alakítod, ahogy alakod és ez a beszélgető/levelező partnerre is igaz. a kérdés az, hogy mennyire vagy nyitott, érdeklődő,tájékozott stb...
 16/35 anonim ***** válasza:
58%
mit hogy szedtem össze vagy kit ?
2014. jan. 9. 22:30
 17/35 anonim ***** válasza:

10-es vagyok(asszem) :D

ahogy írtam nekem van "beszélgetőpartnerem" innen

I don't like Christmas nevű felhasználó

az arányod elég jó :D

2014. jan. 9. 22:32
 18/35 anonim ***** válasza:
Kb semmiről, mert általában nem válaszol a Kérdező. Érthetetlen, hogy akkor minek is írta ki a kérdést?
2014. jan. 9. 22:33
 19/35 A kérdező kommentje:
Jajó akkor látom valakinek bejött ez a rárok és majd lesz valami módszer..jólvan köazi a válaszokat(:
2014. jan. 9. 22:34
 20/35 anonim válasza:
Én nem szoktam beszélni csak kommunikálni szoktam és tanácsokat adni..:D
2014. jan. 9. 22:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!