Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » ITT gyakorin miről beszélgette...

ITT gyakorin miről beszélgettek egymással?

Figyelt kérdés

Annyuan írjátok hogy "kinek van kedve beszélgetni? Stb...higy kíváncsi lettem rá hogy miről beszélgettek ti egymással itt az oldalon?

Mármink jó oké kiírod h írjon már rád vlki ...rád írnak és erre te? Ráköszönsz h á szia én rudolf vagyok és te.mizu?

Csak mert kom. Nem tudom elképzelni ezeket a párbeszédeket...:D

Milyen témákat dobtok fel?

Na meg volt már itt olyan aki úgy elbeszélgetett itt vlkivel h. Végül fel is vette facen esetleg találkoztak is már?

Bocsi az esetleges helyesírási hibákért meg de telefonról vagyok és a vesszőt se találom..xd (:

18/l

2014. jan. 9. 22:21
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
épp h nem jött be, mert nem akartam vele igazából beszélgetni de aztán másképp alakult amit nem bánok :)
2014. jan. 9. 22:37
 22/35 kismutyesz_ ***** válasza:
H Győr közelében laksz akkor írhatsz. :)
 23/35 A kérdező kommentje:
Szerintem kiírja a kérdező h kinek van kedve beszélgetni és mikor kao egy levelet egy nagyon tartalmas "sziával" akkor arra ő maga se tudja h mit kéne reagálni.milyen témát kéne felhizni...ezérsem értwm/értettem az egészet:d
 24/35 kismutyesz_ ***** válasza:
Ha*
2014. jan. 9. 22:38
 25/35 anonim ***** válasza:
Az arányokról csak annyit, hogy minél régebbi egy felhasználó, és minél több választ is ad, annál jobban megy lefelé! :/
2014. jan. 9. 22:38
 26/35 A kérdező kommentje:
Hát ez a gyakori telefonrol nem nagyon megy nekem ahogy látom..
2014. jan. 9. 22:39
 27/35 A kérdező kommentje:
Akk mist mindenkinek adik egy zöldet és akk majd most megy egy kixsut delfelé is..;d:d
2014. jan. 9. 22:40
 28/35 anonim ***** válasza:
Világuralmi terveket szövögetünk. Mi mást?
2014. jan. 9. 22:44
 29/35 anonim ***** válasza:
Olyan jól elbeszélgettünk, hogy azóta a barátom. Ilyen baromságokról, hogy "szeva, mizu" nem beszéltünk sosem és nem is úgy indult a beszélgetés, hogy írta valamelyikünk, hogy írjon valaki neki. Én már "ismertem" valamennyire, mert kint volt a neve, azért írtam neki, mert szimpatikus volt, nem pedig mert unalmamban nem tudtam épp mit kezdeni magammal. Nagyjából tudtam, mikről szeretnék vele beszélgetni + adódott egy csomó téma magától is. Sosem 2-3 szavas leveleket váltottunk, inkább több száz, vagy még több...
2014. jan. 9. 22:45
 30/35 anonim ***** válasza:

Teljesen általános dolgokról én itt már ismerkedtem pár lánnyal igaz sajnos nagyon kevéssel jutottam el odáig hogy facebook csere megtörténjen.

Igazából sok mindenről beszélgetünk itt, hobbiról, ki milyen személyiség, merre felé lakik, merre járt, mik a tervei. Meg ami ugye eszünkbe jut.

Én itt nem ismerkedtem olyan sok lánnyal az is igaz. De hárommal felvettem a kapcsolatot facebookon is. Ketten ismerkedni akartak, egyikkel sem tudok összejönni mert messze laknak. A másik más téma miatt kezdett el velem ismerkedni, igaz ő neki én segítettem valamiben aztán megtörtént a facebook csere. Igaz van barátja de időnként 2-3 naponta eldumálunk azért pár órát. Ő is messze lakik de már fontolóra vettünk egy találkozót, persze csak baráti találkozás :)

2014. jan. 9. 22:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!