ITT gyakorin miről beszélgettek egymással?
Annyuan írjátok hogy "kinek van kedve beszélgetni? Stb...higy kíváncsi lettem rá hogy miről beszélgettek ti egymással itt az oldalon?
Mármink jó oké kiírod h írjon már rád vlki ...rád írnak és erre te? Ráköszönsz h á szia én rudolf vagyok és te.mizu?
Csak mert kom. Nem tudom elképzelni ezeket a párbeszédeket...:D
Milyen témákat dobtok fel?
Na meg volt már itt olyan aki úgy elbeszélgetett itt vlkivel h. Végül fel is vette facen esetleg találkoztak is már?
Bocsi az esetleges helyesírási hibákért meg de telefonról vagyok és a vesszőt se találom..xd (:
18/l
Teljesen általános dolgokról én itt már ismerkedtem pár lánnyal igaz sajnos nagyon kevéssel jutottam el odáig hogy facebook csere megtörténjen.
Igazából sok mindenről beszélgetünk itt, hobbiról, ki milyen személyiség, merre felé lakik, merre járt, mik a tervei. Meg ami ugye eszünkbe jut.
Én itt nem ismerkedtem olyan sok lánnyal az is igaz. De hárommal felvettem a kapcsolatot facebookon is. Ketten ismerkedni akartak, egyikkel sem tudok összejönni mert messze laknak. A másik más téma miatt kezdett el velem ismerkedni, igaz ő neki én segítettem valamiben aztán megtörtént a facebook csere. Igaz van barátja de időnként 2-3 naponta eldumálunk azért pár órát. Ő is messze lakik de már fontolóra vettünk egy találkozót, persze csak baráti találkozás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!