Minden 14 év körüli lány csak egy hónapig képes szeretni egy fiút, miért ilyenek vajon?
Azért csinálta ezt,mert még kislány, "kis csitri". Nincs semmi élettapasztalata, nem tudja,hogy mi az a szerelem, de szerelmes akar lenni, mert mindenhol ezt látja. Egy 14 éves lánynak még a tanuláson kéne járnia az eszének meg talán a szombati mesenézésen :D
Nem fogsz tudni komoly kapcsolatot kialakítani egy iylen fiatal csajnak, mert még nem tudja kontrollálni az érzéseit. Még egy nap lehet hogy téged szeret, de másnap már egy rocksztárba lesz halálosan szerelmes, akit a tv-ben látott........ ez egy ilyen korszak, ami minden fiatalra jellemző.
Tudom, most sok kemény 14 éves nekem fog esni, hogy ők igenis nagyon komolyak már és felnőttként tudnak gondolkozni blablabla.... De ez nem így vam. KOrukból adódóan gyerekes felfogásuk van, de lázadnak .facebookon is csak ők osztják az észt a szerelemről meg az élet nehézségeiről, holott még nem is volt részük ilyenben. Ha 18-20 évesen visszatekintenek a 14 éves saját magukra, akkor röhögnek majd magukon, hogy basszus milyen nyomi voltam... mindenkinek volt ilyen korszaka. Egy ismerősöm azt mondja mindig, (most nem akarok bunkó lenni):" Ezek a kiscsajok (14-16 év) arra jók, hogy leszoptasd őket 1-2 alkalommal, meg ha szerencséd van, akkor meg is tudod dugni, de ennél többre ne számíts" Akkor még bunkónak tartottam, de mára rájöttem, hogy van benne valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!