Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Minden 14 év körüli lány csak...

Minden 14 év körüli lány csak egy hónapig képes szeretni egy fiút, miért ilyenek vajon?

Figyelt kérdés
Kb. egy hónapig odáig volt értem már talira is vágyott, csak nem jött össze. Erre most meg hirtelen le sem szar, nem is érdeklem már. Nem értem, mintha teljese idegenek lennénk. Nem is hiányzom már neki. MInden lány ilyen? Csalódtam benne is, úgy látszik egy normális, szeretnivaló lány sincsen már.
2014. jan. 9. 15:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Igen, kivétel nélkül mindegyik. És ha szerencséd van, akkor nem február az a hónap, mert az még rövidebb is. Főleg szökőévkor.
2014. jan. 9. 15:30
 2/14 anonim ***** válasza:
nagy a tapasztalatod..majd pár év múlva olvasd vissza a kérdésed:)
2014. jan. 9. 15:30
 3/14 anonim válasza:
lehet, hogy megunta a várakozást :)
2014. jan. 9. 15:31
 4/14 anonim ***** válasza:
egy: én például normális vagyok és 2:ne minden 14 évest nevezzél meg mert nem mindegyik az vannak kivételek.Egyszerűen csak rossz lányt fogtál ki akinek 1 hónapnál tovább nem kellesz.
2014. jan. 9. 15:31
 5/14 anonim ***** válasza:
én 9 hónapig voltam együtt egy lánnyal aki eközben lett 14, tehát nem de azt ne várd el hogy megtaláld azt a bizonyos "igazit"
2014. jan. 9. 15:32
 6/14 anonim ***** válasza:
Kis lúzer...
2014. jan. 9. 15:33
 7/14 anonim ***** válasza:

14 evesen meg kb kethetente lesz szerelmes egy lany. de meg a fiuk is :)

de hat ez van, nem vagyunk egyformak, a 14 evesek mar ugy viselkednek, mint az erett huszasok, stb, stb, elottem mar tobben is megmondtak a tutit.

es persze, mint mindig: tisztelet a kivetelnek.

mert nem altalanositunk, csak egy kicsit :)

2014. jan. 9. 15:34
 8/14 anonim ***** válasza:
Randira vágyott és Te nemet mondtál? Ne csodálkozz, 1 hónap után leírt.
2014. jan. 9. 15:35
 9/14 A kérdező kommentje:
Ja persze én vagyok a lúzre, amiért egy lány annyira oda van értem, hogy képes felhívni napi szinten és egy napot sem bírt ki nélkülem, mindig hiányolt, aztánr hitelen ilyet csinál és játszik az érzéseimmel. Gondolhatod milyen jól esik nekem, biztos örömömben írtam ki ezt a kbaszott kérdést is, kis lúzer... -.-
2014. jan. 9. 15:36
 10/14 anonim válasza:
elöször is nyugi ne minden 14 éves ilyen másodszor meg a csaj tuti nem százas ilyet nem lehet tenni senkivel
2014. jan. 9. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!