Férfiak! Ti melyiket szeretitek inkább: ha egy nő melegszívű, vagy hideg fejű?
Azt tapasztalom, hogy rengeteg férfi azt mondja, mennyire szereti a racionális, logikus, intelligens nőket, akik "átlátnak" a szitán, őszintén megmondják mi a véleményük, nem csacsog (irreleváns dolgokról), nem manipulatíva, és nem manipulálna másokat sem.
Ehhez képest rendre az ellenkezőjét látom. Sokszor megkaptam már (és még pár barátnőm is), hogy ijesztő, hogy okosak vagyunk, és karizmatikusak. Jobban szeretik a cicás, bújós, logikátlan, cserfes, flörtölős, "lányos" lányokat.
És ezt nem értem: egy nő már nem is nőies, ha a fenti tulajdonságok jellemzőek rá? Félreértés ne essék, az utóbb leírt lányokkal nincs semmi bajom, van pár ilyen ismerősöm, kedvelem őket, de hosszú távon nem bírok létezni mellettük. Megőrjítenek:D És ezért sem értem, hogyha állítólag inkább a hideg fejű nők tetszenek valakinek, akkor hogy bír megmaradni egy totálisan ellenkező típusú ember mellett?
18-asnak igaza van. Viszont ez is típusfüggő. Én pl. nem vagyok az a nagy szerelembe esős típus. De volt olyan, hogy egy nagyon kedves,szimpatikus, tipikus meleg szívű férfivel azért nem lett több barátságnál, mert tudtam, hogy nem passzolunk össze. Úgyis szakítás lett volna belőle, neki is csak rossz lett volna, nekem is, felzabáltuk volna egymás idegeit. Azóta viszont nagyon jóban vagyunk, néha adunk egymásnak ismerkedési tippeket is, ha párkapcsolati gondja van, velem beszéli meg.
Valóban, párszor már megkaptam, hogy olyan vagyok mint a Star Trekből Hét Kilenced. Fogalmam sem volt róla ki az, tekintettel rá, hogy nem szeretem a sci-fit, de belenéztem, és rájöttem, hogy abszolúte passzol:D Azóta ezzel szekálnak, én viszont bóknak veszem:D
Hét kilenced a BORG faj (kibernetizált racionális faj) egyik tagja. A borg-ok minden faj egyedeit asszimilálták, kiborgá alakították, és racionális gépekként kegyetlen, és hideg ellenségei minden fajnak.
Nem hízelgő jelző :)
Hét kilenced fogságba esett, elkezdték visszalakítani emberré, de valahol mindig racionális "gép" maradt a gondolkodása.
Összességében ez komoly sértés. :/
Tényleg ocsmányak:D Hét Kilenced legalább dögös( még heteró női szemmel nézve is)
Ez a másik: szeretem a fegyvereket (kardok, tőrök, revolverek, shotgunok:D), most pl.meg akarok tanulni lőni (lőtéren), de ez minden környezetemben élő pasit elsápaszt:D Mi ebben az ijesztő?
A slusszpoén: a "meleg szívű" lány ismerőseim második kérdése (az első a "ez komoly?"): "mi is mehetnénk?" :D
Nos akkor ugorj be lőtérre, nagyon izgis hely :)
A lövészetvezető mindent meg fog mutatni, tanitani, stb.
Én személy szerint elöltöltős lövész vagyok, régi kovás, csappantyús puskákkal, talpig korhűen beöltözve mókázunk lőtereken, versenyeken. Az is poén nagyon :)))
Érdemes kipróbálni, jó buli nagyon a lövészet :D
(szereltes srácok rendszeresen kölcsönadják a csúzlikat, szóval nagyon sok fegyverrel lehet lőni ilyen dzsemborikon :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!