Férfiak! Ti melyiket szeretitek inkább: ha egy nő melegszívű, vagy hideg fejű?
Azt tapasztalom, hogy rengeteg férfi azt mondja, mennyire szereti a racionális, logikus, intelligens nőket, akik "átlátnak" a szitán, őszintén megmondják mi a véleményük, nem csacsog (irreleváns dolgokról), nem manipulatíva, és nem manipulálna másokat sem.
Ehhez képest rendre az ellenkezőjét látom. Sokszor megkaptam már (és még pár barátnőm is), hogy ijesztő, hogy okosak vagyunk, és karizmatikusak. Jobban szeretik a cicás, bújós, logikátlan, cserfes, flörtölős, "lányos" lányokat.
És ezt nem értem: egy nő már nem is nőies, ha a fenti tulajdonságok jellemzőek rá? Félreértés ne essék, az utóbb leírt lányokkal nincs semmi bajom, van pár ilyen ismerősöm, kedvelem őket, de hosszú távon nem bírok létezni mellettük. Megőrjítenek:D És ezért sem értem, hogyha állítólag inkább a hideg fejű nők tetszenek valakinek, akkor hogy bír megmaradni egy totálisan ellenkező típusú ember mellett?
Legyen valahol a 2 között.
Legyen talpraesett bizonyos helyzetekben. De ha kettőnkről van szó, négyszemközt akkor legyen odahaza melegszívű búlyós :)
Kizárólag meleg szívű. A hideg racionálisak kifejezetten ellenszenvesek.
És a melegszívű != a hülye, ostoba,naiv libákkal. Attól még lehet okos.
Neeeem Tonik..:D nevű felhasználó
Ajjaj, tipikus olyan válaszoló, aki képtelen használni a szürkeállományát.
Szerinted aki okos, intelligens, racionális, az észt helyezi előtérbe az bunkó? Általában az intelligens emberek kevésbé bunkók, mert tisztában vannak azzal, hogyan kell viselkedni. Őszinte is lehet úgy egy ember, hogy nem bunkó. Minden csak megfogalmazás kérdése.
És ha (a te mércéddel nézzük): igen, inkább járok egy intelligens, logikát előtérbe helyező, megfontolt őszinte bunkóval, mint egy kedves, aranyos, behízelgő, megfontolatlan, hazug barommal.
Ez csak ennek a válaszolónak szólt, a többi "meleg szívű" ne vegye magára:) Csak le kellett az ő nyelvére fordítanom, hátha így felfogja.
Tapasztalatból írom, hogy a kettő nem zárja ki egymást. Egy intelligens, racionális, nem manipulatív nő is lehet közvetlen, barátságos, kommunikatív, szeretetet adni és kapni tudó, erős szexuális kisugárzással rendelkező.
A fenti két kategória nem zárja ki egymást, sőt, az ideális a kettő keveréke!
Nagyon előtérbe helyezed a logikát, meg azt, hogy megmondod mit tulajdonítasz előnyösnek.
Ezzel csak az a probléma, hogy a logikának semmi köze ahhoz, hogy kibe leszel szerelmes.
Szóval akkor most ideges vagy?
Szeretnéd mi, mókuskám?:) Sajnos kevés vagy te az én érzelmi stabilitásomat kibillenteni a helyéről, de na, hogy meglegyen a mai napi jó cselekedetem:
Igen, ideges vagyok, dühöngök, épp most hordok ki lábon egy szemfenékbevérzést, egy agyvérzést, és lett tőled 2 gyomorfekélyem is. Most jobb?:)
Szereted az embereket felidegesíteni, és mert az életben nem mered/ tudod kiélni magad, neten provokálsz másokat. Tiszta sor. Ennél nagyobb orgazmusod az életbe ne legyen:)
van egy két rossz példa az ilyen lányoknál, némelyik nagyon fap*na vagy annak látszatát kelti a viselkedésével, már bocsánat a szóhasználatért, de a lényeg , hogy az se jó, ha valaki túl rideg... ha egy ilyen lányhoz párosul egy kis őrültség, humor, akkor tuti nyerő :)
hosszú távon fontos, hogy tudjatok beszélgetni mindenféle dologról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!