Férfiak! Ti melyiket szeretitek inkább: ha egy nő melegszívű, vagy hideg fejű?
Azt tapasztalom, hogy rengeteg férfi azt mondja, mennyire szereti a racionális, logikus, intelligens nőket, akik "átlátnak" a szitán, őszintén megmondják mi a véleményük, nem csacsog (irreleváns dolgokról), nem manipulatíva, és nem manipulálna másokat sem.
Ehhez képest rendre az ellenkezőjét látom. Sokszor megkaptam már (és még pár barátnőm is), hogy ijesztő, hogy okosak vagyunk, és karizmatikusak. Jobban szeretik a cicás, bújós, logikátlan, cserfes, flörtölős, "lányos" lányokat.
És ezt nem értem: egy nő már nem is nőies, ha a fenti tulajdonságok jellemzőek rá? Félreértés ne essék, az utóbb leírt lányokkal nincs semmi bajom, van pár ilyen ismerősöm, kedvelem őket, de hosszú távon nem bírok létezni mellettük. Megőrjítenek:D És ezért sem értem, hogyha állítólag inkább a hideg fejű nők tetszenek valakinek, akkor hogy bír megmaradni egy totálisan ellenkező típusú ember mellett?
*nem csacsognak
**nem manipulatívak, és nem manipulálnak másokat sem.
Igen 5-ös jól mondja.
A lényeg ugyanaz "nektek mi értelmes lányok miért nem kellünk"
5-ös
Egy szóval sem írtam,hogy r.bancok. Nem is gondoltam erre. A melegszívű ismerőseim (akiket említettem) sem r.bancok, távolról sem. Csak vázoltam két szélsőséges típust, és értetlenségemnek adtam hangot: hogyha az egyik típusra állítja valaki, hogy az a zsánere, miért és hogyan tudja a szöges ellentétét elviselni hosszú távon?
Pl. én hideg fejűként meg tudok őrülni a meleg szívű, inkább érzelmekre, mintsem a logikára, józan észre hagyatkozó férfiaktól. Így nem is kezdek velük kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!