A piros a szerelem színe? Hol tudok jó piros férfi kabátot venni, mert elegem van a szürke tömegből.
Figyelt kérdés
2014. jan. 8. 11:11
1/10 anonim válasza:
A piros a hatalom színe is. Spektrumon volt műsor és aki piros ruhát visel, azt sokan erősebbnek, jobbnak hiszik tudat alatt. Vagy valami ilyesmi.
3/10 anonim válasza:
Igen, a piros férfikabát inkább a homoszexualitás jele.
5/10 anonim válasza:
Ó te jó ég.... Piros férfi kabát? :-D Nem írok többet...
6/10 Költőnő? válasza:
esetleg inkább dzsekit.
bár sztem se vmi férfias, és nem is mkinek áll jól.
De ilyen sport/túraboltokban sztem lehet piros dzsekit venni
7/10 A kérdező kommentje:
Akkor a síelő hapsik homik?
Vagy a túrázó emberek akik Viktorinox dzsekit viselnek?
Gyerekek vagytok még...
2014. jan. 8. 12:14
8/10 A kérdező kommentje:
Miért fél a magyar ember a színes dolgoktól?
De összefüggésben lehet az agrárország fogalommal...
2014. jan. 8. 12:17
9/10 anonim válasza:
Interneten bepötyögöd mindenféle bolt nevét, és megnézed...amúgy Zara-ban biztos van, megkockáztatom H&M-ben, Pull&Bear-ben is talán.
10/10 anonim válasza:
Szerintem normális férfi nem vesz fel pirosat, főleg dzsekiben, vagy kabátban. Ennél csak a rózsaszín póló a jobb. Tuti homár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!