Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit csináljak? 16 éves fiú...

Mit csináljak? 16 éves fiú vagyok. Voltam újévkor egy buliban, találkoztam egy lánnyal. A többi lent

Figyelt kérdés

táncoltunk,dumáltunk,ittunk..de nem történt köztünk semmi,csak megadta a telefonszámát..

2 napra rá felhivtam (én ébresztettem fel :D)..beszéltünk 5 percet és mondtam neki hogy aludjon tovább,majd beszélünk..még párszor beszéltünk telefonon..megkérdeztem hogy randizhatunk-e valamikor és ő beleegyezett..

elküldtem neki hogy melyik nap és hol találkozzunk..de nem jött válasz..majd hivtam és nem vette fel..

mit csináljak?

2014. jan. 7. 20:32
 1/7 anonim ***** válasza:
hát ez is csak hülyítette a fejedet....vagy ami még jobb talált valaki mást és téged nem értesített
2014. jan. 7. 20:33
 2/7 anonim ***** válasza:

Mikor írtál neki / hívtad? Látta, amit írtál?

Ha nem jön válasz, és nem keres, akkor veszett ügy, ne teperj tovább. Elég csúnya húzás mondjuk, de ilyenek ezek a fiatal lányok, éretlenek, és emiatt képtelenek őszintén megmondani valakinek, ha meggondolják magukat :(

19L

2014. jan. 7. 20:33
 3/7 A kérdező kommentje:
úgy éreztem megvolt köztünk az összhang..ő is érdeklődött felőlem..ezért is gondoltam úgy,hogy ha télleg érdeklem akkor majd ir SMS-t mobilon vagy facebookon,vagy felhiv mert én nem keresem többet..ez jó ötlet?
2014. jan. 7. 20:35
 4/7 anonim ***** válasza:

mai 14-18közti lányok TISZT.KIV. borzasztóak. bár nem ezt mondanám rájuk.

majd talán fog válaszolni! várj vele,vagy majd próbáld újra

2014. jan. 7. 20:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Mindent megtettél, írtál neki, felajánlottál randit, hívogattad az elmúlt napokban és most is kerested... Ennél többet már ne tegyél, mert nem érdemli meg :)
2014. jan. 7. 20:36
 6/7 A kérdező kommentje:
nem is akartam..ő csak egy lány a sok közül
2014. jan. 7. 20:38
 7/7 A kérdező kommentje:

#4 kommentelő

nem fogok én könyörögni egyik lánynak sem..nem azt akarom elérni hogy én próbáljak megfelelni egy lánynak (mert papucs leszek) hanem azt hogy a lány akarjon megfelelni nekem

2014. jan. 7. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!