Mit csináljak? 16 éves fiú vagyok. Voltam újévkor egy buliban, találkoztam egy lánnyal. A többi lent
táncoltunk,dumáltunk,ittunk..de nem történt köztünk semmi,csak megadta a telefonszámát..
2 napra rá felhivtam (én ébresztettem fel :D)..beszéltünk 5 percet és mondtam neki hogy aludjon tovább,majd beszélünk..még párszor beszéltünk telefonon..megkérdeztem hogy randizhatunk-e valamikor és ő beleegyezett..
elküldtem neki hogy melyik nap és hol találkozzunk..de nem jött válasz..majd hivtam és nem vette fel..
mit csináljak?
Mikor írtál neki / hívtad? Látta, amit írtál?
Ha nem jön válasz, és nem keres, akkor veszett ügy, ne teperj tovább. Elég csúnya húzás mondjuk, de ilyenek ezek a fiatal lányok, éretlenek, és emiatt képtelenek őszintén megmondani valakinek, ha meggondolják magukat :(
19L
mai 14-18közti lányok TISZT.KIV. borzasztóak. bár nem ezt mondanám rájuk.
majd talán fog válaszolni! várj vele,vagy majd próbáld újra
#4 kommentelő
nem fogok én könyörögni egyik lánynak sem..nem azt akarom elérni hogy én próbáljak megfelelni egy lánynak (mert papucs leszek) hanem azt hogy a lány akarjon megfelelni nekem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!