Szerintetek ha buliban összeszedtek valakit, abból lehet még később komolyabb?
Figyelt kérdés
Én most annyira alja dolognak könyveltem el, hogy biztos nem, ilyen esetekben nem jöhet létre semmi érzelmi kötődés. De most hezitálok egy kicsit azért...
Nektek mi a véleményetek erről? Egyáltalán összejönnétek azzal, akivel mondjuk egy bulin találkoztok? (Smároltok, táncoltok, vagy..?)
2014. jan. 7. 17:57
1/5 Zakathol válasza:
Én 8 évig voltam együtt egy olyan lánnyal akivel egy buliban jöttünk össze.
2/5 anonim válasza:
Nem kizárt, hogy egy bulin akadsz össze életed nagy szerelemével. Fogadni nem fogadnék rá, de kizárva sincsen.
3/5 anonim válasza:
Volt eddig sok egyéjszakás kalandom, de most először nagyon megfogott a srác és szeretném megismerni.
4/5 anonim válasza:
Igen, újévi bulin megismertem valakit, azóta mindennap keres, és holnap randizunk is, szóval ebből is még bármi lehet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!