Szerelmes vagyok egy lányba, aki nálam 9 évvel fiatalabb, szerintetek lehet belőle komolyabb kapcsolat?
Én 25 éves vagyok, ő meg 16.
De nagyon kedves meg aranyos,és korához képest sokkal éretteb mint a többi korabeli csaj.
Csak lehet ez miatt sokan ítélkeznének, hogy nagy a kor külömbség, meg amúgy is aok ember máskép fogja fel a dolgokat, egyből a rosszat nézi ilyenkor.
Szerintetek van értelme folytatni?
sokkal érettebb...
jah tipikus dolog, hogy ne tűnjön soknak a korkülönbség, átvered magad is és őt is.
egyébként imponáló egy iylen lánynak ha 25 éves srác udvarol neki. szal nyeregben vagy.
Kedves utolsó, pont az ilyen emberek mint te, azok veszik el a kedvem az egésztől, mert ok nélkül ítélkeznek.
Az hogy kibe szeret bele az ember, sajnos nem tudja megválasztani.
És nem vagyok "pedro"
Köszönöm a "normális" válaszokat...
Attól, hogy némej embernek egyből arról szól egy kapcsolat, hogy az elején beakasszon a csajnak, az elhiszem, hogy így vélekedik erről az egészről.
Amúgy meg igazából némelyik ennyi idős lány nagyobb élet tapasztalattal rendelkezik, mint a korabeli társai, akiknek a segg riszáláson a partykon, meg anyuuci apuci pénzét költeni, másra nincs gondja.
Szóval mert fiatal, még lehet értelmes, és tisztában lehet a dolgokkal.
Volt korombéli csajom, full nem érte el az értelmi szintjét egy 16 évesnek, és nem csak az az egy volt, a sok közül…
Azt meg, hogy egy húron pendül a gondolkodásunk, és kedveljük egymást, sőt azonos mindenben az érdeklődésünk, nem hinném, hogy pedofilításnak kéne nevezni, mert ez miatt beleszerettem.
Nyílván mindenki másképp élt meg hasonló helyzetet, nekem sem kell bemutatni a kajla éretlen "kislányokat"
de ő nem olyan, és nem véletlen írtam le, hogy jóval érettebb a társainál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!