Miért "ismerkedtek" ilyen szánalmasan?
Mindez Gyakoris viszonylatban értendő.
Sokszor látok olyan ismerkedős kérdéseket itt, ahol lány szeretne fiúkkal ismerkedni, tehát a lány várja, hogy írjanak rá. Erre a sok donjuan odafossa, hogy 'írj", vagy "írhatsz ha akarsz", vagy az örök kedvenc "küldj képet". Ennyire töketlenek lennének az itteni fiúk, hogy még egy anonim oldalon se mernek ráírni egy lányra, hanem ők várják hátradőlve, hogy a leányzó rájuk csipogjon? A képes dolgot megértem, senki se akar 50 éves perverz szivarokba botlani, de ßaszki, ne csodálkozzatok azon, ha mindenki csípőből fikáz titeket, ha ennyire se vagyok képesek.
F
Tolna, de nem megy(e) :D:D:D
Viccen kívül. Én értelmesen ráírok a lányra, de ritkán kapok interaktív érdeklődést. Annyi, hogy válaszol és kész. Ezért tanultam meg, hogy nem szabad eldöntendő és más semmilyen kérdéssel indítani, mert elvonod a figyelmét arról, hogy ő is kérdezzen.
Bizony mondom néktek feleim itt komoly gondok valák tik fejetekben, de gond semmi, az enyém sem leledzik tündöklő állapotában.
Amúgy Hazárd megye!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!