Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért "ismerkedtek" ilyen...

Miért "ismerkedtek" ilyen szánalmasan?

Figyelt kérdés

Mindez Gyakoris viszonylatban értendő.

Sokszor látok olyan ismerkedős kérdéseket itt, ahol lány szeretne fiúkkal ismerkedni, tehát a lány várja, hogy írjanak rá. Erre a sok donjuan odafossa, hogy 'írj", vagy "írhatsz ha akarsz", vagy az örök kedvenc "küldj képet". Ennyire töketlenek lennének az itteni fiúk, hogy még egy anonim oldalon se mernek ráírni egy lányra, hanem ők várják hátradőlve, hogy a leányzó rájuk csipogjon? A képes dolgot megértem, senki se akar 50 éves perverz szivarokba botlani, de ßaszki, ne csodálkozzatok azon, ha mindenki csípőből fikáz titeket, ha ennyire se vagyok képesek.

F

2014. jan. 7. 19:08
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező for president!
2014. jan. 7. 19:09
 2/9 Pain for Pleasure ***** válasza:
100%
Igazat adok neked.
2014. jan. 7. 19:10
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én írok is de pont leszarják. Tisztelet annak a két embernek aki nem. ITT MEG SÁRVÁR :D
2014. jan. 7. 19:10
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom,de igazad van. Ilyen a világ.
2014. jan. 7. 19:12
 5/9 Pain for Pleasure ***** válasza:
Vas megye forever! :D
2014. jan. 7. 19:12
 6/9 anonim válasza:

Tolna, de nem megy(e) :D:D:D

Viccen kívül. Én értelmesen ráírok a lányra, de ritkán kapok interaktív érdeklődést. Annyi, hogy válaszol és kész. Ezért tanultam meg, hogy nem szabad eldöntendő és más semmilyen kérdéssel indítani, mert elvonod a figyelmét arról, hogy ő is kérdezzen.

2014. jan. 7. 19:14
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Tudod a sok "lány" általában nem is az de psszt, ezt nem tőlem hallottad.
2014. jan. 7. 19:22
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is Vas megyei vagyok! :)

18/F

2014. jan. 7. 20:29
 9/9 A kérdező kommentje:

Bizony mondom néktek feleim itt komoly gondok valák tik fejetekben, de gond semmi, az enyém sem leledzik tündöklő állapotában.

Amúgy Hazárd megye!!

2014. jan. 7. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!