Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miskolci csajok hol ismerkedte...

Miskolci csajok hol ismerkedtek szívesen?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretnék új lányokat megismerni. Az élőben leszólítást nem próbáltam mert nem sok önbizalmam van, discoba se voltam még de azt halottam h nem sokan tudnak ott normális kapcsolatokat kialakítani. Esetleg könyvtárak vagy kávégó szóba jöhet nálatok? A normális válaszokat előre is köszi! 19F
2013. dec. 30. 09:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Jóképű fiúkkal bárhol szívesen ismerkednek, csúnyákkal sehol.
2013. dec. 30. 09:32
 2/6 A kérdező kommentje:
Én nem tartom magam csúnyának!;)
2013. dec. 30. 09:34
 3/6 anonim ***** válasza:

Bárhol ismerkedem, ha unatkozom, akkor leszólítok valakit aki kb velem egsidős(jó, ha rosszul néz ki, vagy koksztos akkor nem) Amúgy szívesen járok könyvtárba, bár a megyeibe ritkán jutok el, mert Diósgyőri vagyok. De ha önbizalomhiányos létedre nem tartod magad csúnyának, az jó jel ;)

Hány éves vagy?

2013. dec. 30. 10:01
 4/6 anonim válasza:
Nem szoktam ismerkedni mostanában, vagy melózok vagy suliban vagyok. Nekem sincs sok önbizalmam, de már rajta vagyok az ügyön. :)Ne add fel! Sok sikert! 19/L
2013. dec. 30. 11:21
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi, aranyos vagy! :-)
2013. dec. 30. 11:28
 6/6 anonim válasza:
Ha élőben nem szólítottál le akkor könyvtárban vagy kávézóban hogy akarsz ? Ott is oda kell menni és ki kell nyitni a szádat
2013. dec. 30. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!