Hogyan érjem el egy fiúnál, hogy belém szeressen? (infó lent)
Nagyon tetszik egy fiú és a tavalyi évben, nagyon becsapott.
Elérte, hogy szerelmet vajak neki, de amikor bevallottam, leégetett az egész suli előtt. Egy teljes hétig nem mentem iskolába. Csak az évzáróra mentem el, hogy meg tudjam kapni a Bizonyítványt. (Nyári szünet előtt volt minden.)
Most, ebben a tanévben,(szeptemberben) a legelső napon úgy fogadtak a lányok, hogy kaptam tőle egy levelet. Pontosan egy haverja adta oda nekik, hogy ő küldi nekem.
Szerintem csak szórakozásból volt a levél. Az volt benne a lényeg, hogy bocsánatot kér a tavalyi miatt meg, hogy én is tetszem neki, csak nem merte elmondani, mert félt, hogy mit szólnak mások... Stb. Minden ilyesmi volt beleírva.
Valaki tudna nekem segíteni? Nagyon fontos lenne, mert ő az első szerelmem, és mindenre képes lennék azért, hogy belém szeressen, viszontszeressen!
Előre is nagyon szépen köszönöm mindenkitől!! :')
Nem tudom...
Még nem voltam szerelmes...
De igazad van.. Nem éri meg..
Pedig úgy érzem, hogy ő az igazi..
Akkor tudsz segíteni abban, hogy hogyan tlájjam meg az igazit?
Nagyon szépen köszönöm! :D
(Csak az a baj, hogy nem járok el otthonról, faluban lakom, városba nem igen járok, és nincs lehetőségem elmenni bárhova is.)
De azért téleg nagyon köszönöm! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!